Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κουτσούμπας - Συνάντηση με τον πρόεδρο της ΚΕΕΕ - Τα εκτεταμένα lockdown είχαν συνέπειες για τις μικρές επιχειρήσεις

Κουτσούμπας – Συνάντηση με τον πρόεδρο της ΚΕΕΕ – Τα εκτεταμένα lockdown είχαν συνέπειες για τις μικρές επιχειρήσεις

Συνάντηση με τον πρόεδρο της ΚΕΕΕ είχε ο Δ. Κούτσουμπας. Ο Γ. Χατζηθεοδοσίου, εστίασε «στα γενικευμένα προβλήματα που καλούνται να αντιμετωπίσουν οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις και στο ενδεχόμενο μαζικών λουκέτων το επόμενο διάστημα»

Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας συναντήθηκε, σήμερα, στον Περισσό,  με τον πρόεδρο της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας και του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθήνας Γιάννη Χατζηθεοδοσίου. Στη συνάντηση συμμετείχαν, επίσης, ο Μάκης Παπαδόπουλος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ και ο Θανάσης Τζίμας, μέλος της ΚΕ.

Ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, κατά τη διάρκεια της συνάντησης, εστίασε, σύμφωνα με σχετική ενημέρωση, «στα γενικευμένα προβλήματα που καλούνται να αντιμετωπίσουν οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις και στο ενδεχόμενο μαζικών λουκέτων το επόμενο διάστημα, στην ανεπάρκεια των μέτρων στήριξης της κυβέρνησης, καθώς και στην αδυναμία χρηματοδότησής τους μέσω του τραπεζικού συστήματος».

Ο Δ. Κουτσούμπας άσκησε κριτική στην κυβέρνηση «για τα ελλειπή μέτρα προστασίας της υγείας των λαϊκών στρωμάτων στις συνθήκες της πανδημίας, που αφορούν και τους αυτοαπασχολούμενους, όπως επίσης και για τα μέτρα διαχείρισης που οδήγησαν σε εκτεταμένα lockdown, με συνέπειες για τις μικρές επιχειρήσεις».

Χαρακτήρισε τα κυβερνητικά μέτρα στήριξης προς τους αυτοαπασχολούμενους και επαγγελματίες ως «ανεπαρκή και προσωρινού χαρακτήρα» και ανέδειξε τις πρωτοβουλίες του ΚΚΕ, όπως «η κατάθεση σχετικής πρότασης νόμου, με μέτρα που μπορούν να ανακουφίσουν ουσιαστικά, όπως η επανένταξή τους στο αφορολόγητο όριο των 12.000 και μείωσης της φορολογίας των χαμηλών εισοδημάτων και η διαγραφή τόκων προστίμων και του 30% του υπόλοιπου χρέους προς την εφορία και τις τράπεζες».

Πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Απίστευτο αυτό που συμβαίνει με την Μακάμπι στη φετινή Euroleague (vids)

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ σε 9 εκτός έδρας παιχνίδια με τις top-10 ομάδες της Euroleague κέρδισε μόνο τον Παναθηναϊκό, τον οποίο μάλιστα νίκησε δύο φορές στην Αθήνα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024