Μήνυμα απόγνωσης στέλνουν κάτοικοι από τις Μεσαμπελιές στο Ηράκλειο Κρήτης αφού εδώ και 40 ημέρες δεν έχουν νερό στα σπίτια τους. Οι κάτοικοι ζητούν να λυθεί το πρόβλημα, ενώ απευθύνονται καθημερινά στον Δήμο.

«Πού χάθηκε το νερό;»

Με αυτόν τον τίτλο έχουν κυκλοφορήσει ανακοίνωση κάτοικοι στη συγκεκριμένη περιοχή του Ηρακλείου. Στο ίδιο μήνυμα αναφέρουν: «Τηλέφωνα στα τηλέφωνα για να μάθουμε πότε επιτέλους θα λυθεί το ζήτημα της υδροδότησης στην περιοχή των Μεσαμπελιών.

Διαμένουμε στην οδό Διονύσου στις Μεσαμπελιές κι εδώ και κοντά δύο μήνες από τη στιγμή που ξεκίνησαν να τοποθετούν αγωγούς αποχέτευσης έχουμε θέμα με την υδροδότησή μας. Έχουμε μείνει περισσότερες από 40 ημέρες χωρίς να έχουμε νερό και να αναγκαζόμαστε να γεμίζουμε δεξαμενές και ντεπόζιτα για να μπορέσουμε να επιβιώσουμε με προσωπικό μας κόστος αφού ο Δήμος ελάχιστες φορές έφερε βυτία για να καλύψει τις ανάγκες των κατοίκων.

«Η ζημιά είναι μεγάλη»

Η ενημέρωση από τη ΔΕΥΑΗ άλλοτε είναι ότι η ζημιά είναι μεγάλη και θα κάνουν ότι μπορούν για να την αποκαταστήσουν, άλλοτε η ενημέρωση είναι ότι μέχρι το απόγευμα θα έχει έρθει το νερό -μένοντας έπειτα ένα ολόκληρο Σαββατοκύριακο χωρίς σταγόνα νερό και με το να μην μπορούμε να επικοινωνήσουμε με κανένα αρμόδιο- και το αποκορύφωμα των όλων το νερό έχει έρθει αλλά με μειωμένη πίεση… όταν το νερό είναι άφαντο.

Βρισκόμαστε σε απόγνωση καθώς πλέον είναι αδύνατον να πληρώνουμε νερό για να μπορέσουμε να καλύψουμε βασικές ανάγκες, ενώ όμως εξακολουθούμε να πληρώνουμε λογαριασμούς της ύδρευσης».

Οι κάτοικοι ζητούν:

  • «Θα πρέπει άμεσα να επιλυθεί το πρόβλημα, είναι θέμα όχι μόνο επιβίωσης αλλά και δημόσιας υγείας.
  • Θα πρέπει άμεσα ο Δήμος να αναλάβει τις υποχρεώσεις του όχι με ψευδείς υποσχέσεις αλλά με άμεση επίλυση του προβλήματος».

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο