Κυριακή 05 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακός - Ο Μαρτίνς είπε στα αποδυτήρια ό,τι ένιωσαν όλοι

Ολυμπιακός – Ο Μαρτίνς είπε στα αποδυτήρια ό,τι ένιωσαν όλοι

Ο Μαρτίνς «φωνάζει» ότι η φετινή ομάδα του είναι καλύτερη, πιο πλήρης. Δεν το λέει στα κρυφά, το διατρανώνει δημόσια, χωρίς δεύτερες σκέψεις

Δεν χρειάζεται να είναι κανείς βαθύς γνώστης των μυστικών του Ολυμπιακού, για να διαπιστώσει πως ο Πέδρο Μαρτίνς δεν είναι και ο πλέον εκδηλωτικός άνθρωπος στον κόσμο. Ειδικά όταν έχει να κάνει με συναισθήματα χαράς και ικανοποίησης, ο πορτογάλος τεχνικός είναι σχεδόν πάντα συγκρατημένα χαρούμενος. Συχνά, δε, απλώς δεν είναι εκνευρισμένος. Δεν «σπάνε» εύκολα οι μύες του προσώπου του.

Στην Κωνσταντινούπολη, ωστόσο, μετά τη μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού επί της Φενέρ, το πρόσωπό του έλαμπε. Και για το τρομερό αποτέλεσμα, που συνδυάστηκε και με ποδόσφαιρο κυριαρχίας από την ομάδα του, αλλά και επειδή ο ίδιος πέρασε μια πολύ δύσκολη και αγχωτική περίοδο. Και με το παιχνίδι του Σουκρού Σαράτσογλου έδωσε τις δικές του «απαντήσεις». Για το πόσο καλός ή όχι είναι ο φετινός Ολυμπιακός.

Η χαρά του αποτυπώθηκε στο πρόσωπό του με το σφύριγμα της λήξης. Αλλά και με όσα έγιναν στα αποδυτήρια του γηπέδου της Φενέρ. Εκεί όπου έλαβαν χώρα στιγμές… έκστασης. Με τον Μαρτίνς να αγκαλιάζει και να συγχαίρει τους ποδοσφαιριστές του έναν προς έναν. Αλλά και να εκφράζει το κλίμα με τα λόγια που χρησιμοποίησε.

«Συγχαρητήρια σε όλους. Κάναμε μια μεγάλη νίκη, είμαι περήφανος για σας. Περήφανος για την ομάδα μας. Δείξαμε ποιοι είμαστε, δείξαμε τη δύναμή μας» ανέφερε φουσκωμένος από ικανοποίηση, χαρά και υπερηφάνεια ο Πορτογάλος. Ο οποίος είδε τους ποδοσφαιριστές του να βγάζουν τον πραγματικό τους εαυτό στο γήπεδο. Αλλά και το πλάνο του να αποδίδει στον απόλυτο βαθμό.

Ο Μαρτίνς πιστεύει ότι η φετινή ομάδα του είναι καλύτερη, πιο πλήρης από τα προηγούμενα χρόνια. Δεν το λέει στα κρυφά, το διατρανώνει δημόσια, χωρίς δεύτερες σκέψεις. Απλώς ζητάει χρόνο, έως ότου βρει το ρυθμό του το σύνολο και οι παίκτες-κλειδιά που αποκτήθηκαν στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο βρουν τα πατήματά τους, μάθουν τον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας και δείξουν τι πραγματικά μπορούν να κάνουν.

Τα λόγια του επιβεβαιώνονται από το χρόνο. Μέχρι στιγμής μόνο ο Αγκιμπού Καμαρά και ο Τικίνιο έχουν δείξει τις πραγματικές τους δυνατότητες. Ο Βατσλίκ «εμφανίστηκε» στην Πόλη. Ο Ονιεκούρου παίρνει παιχνίδια, για να βρει τα πατήματά του, αλλά κάνει τη δουλειά που θέλει ο προπονητής του. Οι Ρόνι Λόπες, Γκάρι Ροντρίγκες ετοιμάζονται για το επόμενο διάστημα. Και παράλληλα οι «παλιοί» έχουν ανεβάσει επίπεδο το παιχνίδι τους. Με τον Μασούρα να αποτελεί το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα εξέλιξης.

Όσο περνάει ο καιρός, ο Ολυμπιακός θα γίνεται καλύτερος. Θα βρίσκει ρυθμό και η απόδοσή του θα ανέβει. Και όταν μπουν όλοι οι καλοί παίκτες που διαθέτει στην εξίσωση, τα πράγματα θα αλλάξουν δραστικά… Προς το (πολύ) καλύτερο.

Sports in

«Για αυτό ο Μπαρτζώκας δεν χρησιμοποίησε καθόλου τον Μόουζες Ράιτ»

Ποιος είναι ο λόγος που ο Μόουζες Ράιτ δεν έπαιξε καθόλου στο Game 4 με την Μπαρτσελόνα στο ΣΕΦ…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 05 Μαϊου 2024