Θύρα 7 – «Του Μαρτίνς την ομαδάρα τη λένε Ολυμπιακάρα»
Το δικό της ξεχωριστό μήνυμα έστειλε η θύρα 7, μετά την ιστορική νίκη του Ολυμπιακού μέσα στην Πόλη.
Ο Ολυμπιακός κατάφερε να πάρει μία τεράστια νίκη απέναντι στη Φενέρμπαχτσε μέσα στην Κωνσταντινούπολη, με τους ερυθρόλευκους να επικρατούν με 3-0 και να φεύγουν με ένα μεγάλο διπλό, για τη 2η αγωνιστική του Europa League.
Μία νίκη, με την οποία οι ερυθρόλευκοι έγραψαν και ένα ιστορικό επίτευγμα. Διότι, πρόκειται για την πρώτη φορά που ο Ολυμπιακός, ξεκινάει για πρώτη φορά στην ιστορία του με δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια σε ευρωπαϊκό όμιλο.
Τη δική της ξεχωριστή ανάρτηση για το μεγάλο διπλό, έκανε και η θύρα 7 μετά το τέλος του αγώνα, κάνοντας λόγο πως: «Του Μαρτίνς την ομαδάρα τη λένε Ολυμπιακάρα», αναφέροντας παράλληλα πως μόνο ο Ολυμπιακός δοξάζει την Ελλάδα στην Ευρώπη!
Αναλυτικά η ανάρτηση:
«ΤΟΥ ΜΑΡΤΙΝΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑΡΑ την λένε ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΑ!
ΜΟΝΟ Ο ΘΡΥΛΟΣ ΔΟΞΑΖΕΙ την Ελλάδα στην Ευρώπη!
Υ.Γ Μην σταματάς μην σταματάς…..».
- Γρηγορίου: «Μας αφήνει πικρή γεύση η ισοπαλία – Είμαι αισιόδοξος για τη συνέχεια»
- Ο τουρισμός σε Ελλάδα και Μεσόγειο μετρά το κόστος του πολέμου στο Ιράν – Οι Ευρωπαίοι αλλάζουν πορεία
- Super League: Η βαθμολογία μετά τους αγώνες σε Κρήτη, Σέρρες και Λάρισα (pic)
- Είναι ο Ντόου… man of the match – Ο Αρτέτα εμπιστεύτηκε το πουλέν του και δικαιώθηκε
- Οι πιο καλοπληρωμένοι ηθοποιοί του Xόλιγουντ για το 2025
- Γιατί θέλουν να ξεριζώσουν την πικροδάφνη από τα σχολεία;




