Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Διαμαντίδης – «Δεν ξεχνιέται το τρίποντο του Σπανούλη, θέλω να μείνει στο μπάσκετ»

Διαμαντίδης – «Δεν ξεχνιέται το τρίποντο του Σπανούλη, θέλω να μείνει στο μπάσκετ»

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης αναφέρθηκε στη σχέση του με τον Βασίλη Σπανούλη, παραδέχτηκε πως το τρίποντο στους τελικούς του 2016 δεν ξεχνιέται, ενώ τόνισε ότι πρέπει ο Kill Bill να συνεχίσει να βρίσκεται μέσα στο μπάσκετ

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης φιλοξενήθηκε σε εκπομπή που ήταν αφιερωμένη στον Βασίλη Σπανούλη και μίλησε για τον σπουδαίο αρχηγό του Ολυμπιακού, που «κρέμασε» τα παπούτσια του.

Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού, του Ηρακλή αλλά και της Εθνικής Ελλάδας υποκλίθηκε στον Κill Bill, τονίζοντας ότι ήταν ένας πολύ δύσκολος αντίπαλος, στάθηκε στη σχέση που είχαν οι δυο θρυλικοί γκαρντ, παραδέχτηκε πως το τρίποντο στους τελικούς του 2016 δεν ξεχνιέται και ξεκαθάρισε πως θέλει να συνεχίσει να βλέπει τον Kill Bill στο χώρο του μπάσκετ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω»

«Ε όχι, δεν ξεχνιούνται αυτά τα τρίποντα (γέλια)! Ειδικά αν είναι και το τελευταίο της καριέρας σου! Και με τέτοιο τρόπο! Δυστυχώς δεν ξεχνιέται…»

Εν συνεχεία ο Διαμαντίδης πρόσθεσε: «Με τον Βασίλη είχαμε κοινή πορεία… Ξεκινήσαμε σαν συμπαίκτες. Ξεκινήσαμε από μικρές ομάδες που δεν ήμασταν μαζί, σε διαφορετικές ομάδες… Συναντηθήκαμε στην εθνική ομάδα και από κει και πέρα είχαμε μια πορεία στον Παναθηναϊκό. Με τον Βασίλη κάναμε αρκετή παρέα, ήμασταν και μόνοι, κυρίως μέναμε στα σπίτια μας, άρα ταιριάξαμε κατευθείαν… Κάναμε παρέα εντός και εκτός γηπέδου.

Σίγουρα θέλαμε να πετύχουμε και οι δύο και να βοηθήσουμε την ομάδα που παίζαμε και συνάμα με την Εθνική, που όλοι θέλαμε να κάνουμε μια μεγάλη επιτυχία. Ο Βασίλης είναι ένα παιδί που είναι 100% αφοσιωμένος στο μπάσκετ. Του αρέσει ο αθλητισμός, πλέον είναι και πατέρας, και όσο έπαιζε είχε και τα παιδάκια του, τώρα θα έχει περισσότερο χρόνο να τα βλέπει. Ταιριάξαμε αμέσως. Και εκτός γηπέδου βγαίναμε μαζί όποτε μπορούσαμε. Δεν είναι τυχαίο ότι έφτασε εκεί που έφτασε μέσα από πολύ σκληρή δουλειά. Γιατί το μυαλό του και το σώμα του ήταν 100% στο να βελτιώνεται και να βοηθάει την ομάδα του.

Σαν αντίπαλος… Δεν είμαι μόνο εγώ που το λέω… Ήταν πολύ δύσκολος… Το λένε όλοι όσοι έχουν παίξει εναντίον του. Σαφώς και όταν έπαιζε στον Ολυμπιακό για εμάς ήταν ένας αντίπαλος που έπρεπε να προσέχουμε παραπάνω.

Οι στιγμές με την Εθνική είναι αυτές που σου μένουν παραπάνω από τις υπόλοιπες. Οι διακρίσεις που είχαμε με την Εθνική ήταν το πιο σημαντικό. Αλλά και επίσης οι διακρίσεις που είχαμε στον Παναθηναϊκό όταν ήμασταν συμπαίκτες, είναι και αυτές πολύ ξεχωριστές.

Αυτό που θέλω για τον Βασίλη, και το έχουμε συζητήσει μεταξύ μας, δεν θέλω να φύγει από το χώρο του μπάσκετ. Είναι ένας άνθρωπος που μπορεί να προσφέρει πολλά και όλοι θέλουμε να μείνει στο χώρο του μπάσκετ. Είναι δικιά του επιλογή αν θέλει να ακολουθήσει την προπονητική. Το μόνο που εύχομαι είναι να μείνει κοντά στο μπάσκετ».

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024