Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βόλος - Διέρρηξε το σπίτι της πρώην του, τα έκανε γυαλιά καρφιά και της το έστειλε σε βίντεο

Βόλος – Διέρρηξε το σπίτι της πρώην του, τα έκανε γυαλιά καρφιά και της το έστειλε σε βίντεο

Ο κατηγορούμενος δεν παρουσιάστηκε στο Δικαστήριο και του απαγορεύτηκε η είσοδος, καθώς δεν είχε πιστοποιητικό εμβολιασμού, νόσησης, rapid ή self test και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν είχε χρήματα ούτε να αγοράσει self test από το φαρμακείο, για να παραστεί στη δίκη.

Σε φυλάκιση 24 μηνών, χωρίς αναστολή και με δυνατότητα έφεσης καταδίκασε τον Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου έναν 32χρονο που έκλεψε τη μοτοσικλέτα μιας 51χρονης, πήγε σε χωριό του Δήμου Ν. Πηλίου, διέρρηξε το σπίτι της πρώην συντρόφου του, προκαλώντας φθορές και της έστειλε το βίντεο στο facebook.

Ο κατηγορούμενος δεν παρουσιάστηκε στο Δικαστήριο και του απαγορεύτηκε η είσοδος, καθώς δεν είχε πιστοποιητικό εμβολιασμού, νόσησης, rapid ή self test και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν είχε χρήματα ούτε να αγοράσει self test από το φαρμακείο, για να παραστεί στη δίκη.

Ο 32χρονος αντιμετώπιζε τις κατηγορίες της κλοπής δικύκλου, κλοπής με διάρρηξη στο σπίτι της πρώην συντρόφου του, σε χωριό του Δήμου Ν. Πηλίου, φθορά ξένης περιουσίας, ενδοοικογενειακή απειλή και εξύβριση και οδήγηση δικύκλου χωρίς δίπλωμα.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο άνδρας στις 18 Σεπτεμβρίου 2021, έκλεψε το δίκυκλο μιας 51χρονης γυναίκας και πήγε σε απομακρυσμένο χωριό του Δήμου Ν. Πηλίου, όπου διέρρηξε το σπίτι της πρώην συντρόφου του, 39 χρονών, απ’ όπου πήρε μια ηλεκτρική συσκευή και προκάλεσε φθορές, ενώ στη συνέχεια τράβηξε βίντεο με τις φθορές που προκάλεσε στο σπίτι και το έστειλε στην πρώην σύντροφό του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Στο Δικαστήριο βρέθηκε η πρώην σύντροφός του, που διαμένει σε δομή κακοποιημένων γυναικών εκτός Βόλου και είναι μητέρα ενός παιδιού από προηγούμενο γάμο.

Η γυναίκα κατάθεσε ότι φοβάται για τη ζωή της και τη ζωή της μητέρας της, από τον κατηγορούμενο και για το λόγο αυτό δεν τολμάει να επιστρέψει στον Βόλο.

Τελικά ο κατηγορούμενος κρίθηκε ένοχος για όλες τις κατηγορίες, εκτός από την κλοπή και διάρρηξη στο σπίτι της πρώην συντρόφου του και καταδικάστηκε σε φυλάκιση 24 μηνών (26 μήνες πρότεινε ο εισαγγελέας έδρας), χωρίς αναστολή, αλλά με δυνατότητα έφεσης που μπορεί να ασκήσει αν εμφανιστεί στο Δικαστήριο.

Sports in

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 77-71: Ο Σλούκας «σφράγισε» το πλεονέκτημα έδρας

Με τον Σλούκα να σκοράρει στο φινάλε, ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε του Ολυμπιακού με 77-71 και σφράγισε το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ της Basket League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024