Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακός – Ψάχνει «διπλό» πρόκρισης στην Πόλη

Ολυμπιακός – Ψάχνει «διπλό» πρόκρισης στην Πόλη

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει απόψε (19:45) τη Φενέρμπαχτσε στην Πόλη για τη 2η αγωνιστική του Europa League και θέλει να κάνει ένα σημαντικό βήμα πρόκρισης στην επόμενη φάση.

Ο Ολυμπιακός κοντράρεται με τη Φενέρμπαχτσε εκτός έδρας για τη 2η αγωνιστική του Europa League (19:45) και ψάχνει «διπλό» που θα τον φέρει ένα βήμα πιο κοντά στην πρόκριση στη νοκ-άουτ φάση. Οι ερυθρόλευκοι γνωρίζουν τη σημασία του αποψινού ματς, αφού με νίκη ξεφεύγουν 5 βαθμούς από τους Τούρκους και θα περιμένουν και το αποτέλεσμα ανάμεσα σε Αντβέρπ και Αϊντραχτ.

Ο Πέδρο Μαρτίνς καταστρώνει τα πλάνα του και φαίνεται να έχει καταλήξει στις περισσότερες θέσεις της ενδεκάδας, ενώ έχει αναλύσει τον αγώνα στους παίκτες του, ζητώντας να πιέσουν ασφυχτικά τους Τούρκους. Από εκεί και πέρα όσον αφορά την ενδεκάδα ο Πορτογάλος τεχνικός είναι σε δίλημμα για το αν θα προτιμήσει τον Κούντε, διότι τότε θα αλλάξει σχηματισμό και θα παίξει ένα 4-3-3, αντί για το κλασικό 4-2-3-1.

Ειδικότερα, κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Βατσλίκ, με τετράδα στην άμυνα τους Καρμπόβνικ, Παπασταθόπουλο, Σισέ και Ρέαμπτσιουκ. Οι σίγουροι στη μεσαία γραμμή θα είναι οι Μπουχαλάκης Καμαρά, ενώ φαίνεται να έχει ένα προβάδισμα ο Κούντε, κάτι που αν συμβεί θα φέρει τον Μαντί Καμαρά σε έναν λίγο πιο ελεύθερο ρόλο. Όσον αφορά την τριάδα στην επίθεση αυτή θα αποτελείται από τους Μασούρα, Αγκιμπού Καμαρά και Τικίνιο. Αν δεν αγωνιστεί ο Κούντε τη θέση του θα πάρει ο Βαλμπουενά η ο Ονιεκούρου.

Από την άλλη, οι Τούρκοι θα παίξουν με τους Αλτά, Αζίζ, Μιν Γάε Κιμ, Σάλαϊ, Οσάγι Σάμουελ, Καντιόγλου, Λουίς Γκουστάβο, Μερτ Χακάν, Ρόσι, Βαλένσια και Μπερίσα. Την αναμέτρηση θα διευθύνει ο Ισπανός Αλεχάντρο Ερνάντεθμε βοηθούς τους συμπατριώτες του Χοσέ Ναράνχο και Τεόντορο Σομπρίνο, ενώ ο Σέζαρ Σότο Γράδο θα έχει καθήκοντα 4ου διαιτητή στον αγώνα. Στο VAR θα είναι οι, επίσης, Ισπανοί Μπούργος και Φερνάντεθ.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024