Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Τι λέει η ΑΕΚ για το τατουάζ του Βράνιες

Τι λέει η ΑΕΚ για το τατουάζ του Βράνιες

«Θα παίζει με καλυμμένο το τατουάζ», αναφέρει η ΑΕΚ στην ενημέρωσή της για την υπόθεση του Όγκνιεν Βράνιες, ο οποίος απειλείται με αποκλεισμό από την UEFA.

Με αποκλεισμό απειλεί τον Όγκνιεν Βράνιες η UEFA αν ο Βόσνιος αμυντικός της ΑΕΚ δεν καλύψει το τατουάζ που έχει στο χέρι του και δείχνει τη μορφή του Μόμτσιλο Ντούγιτς, ο οποίος έχει κατηγορηθεί για εγκλήματα πολέμου στον Β’ παγκόσμιο πόλεμο.

Ο διεθνής κεντρικός αμυντικός θα πρέπει να αγωνίζεται έχοντας καλυμμένο το εν λόγω τατουάζ, αλλιώς σε αντίθετη περίπτωση θα αποκλειστεί από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, με την ΑΕΚ να ενημερώνει για την σχετική απόφαση της UEFA. Η Ενωση μάλιστα τόνισε ότι ο έμπειρος σέντερ μπακ πρόκειται να καλύψει τη μορφή του Μόμτσιλο Ντούγιτς, έτσι ώστε να μην αντιμετωπίσει τις κυρώσεις που έχει προαναγγείλει η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι στο υπόμνημα που έστειλε ο Όγκνιεν Βράνιες στην UEFA μεταξύ άλλων ανέφερε ότι: «Το τατουάζ αυτό δεν ενέχει την παραμικρή πολιτική θέση. Δεν υποστηρίζω την παραμικρή ακραία πολιτική θέση σαν άνθρωπος και για ένα μεγάλο κομμάτι των Σέρβων της Βοσνίας ο Τζούγιτς δεν αποτελεί εγκληματία, ούτε ναζιστή αλλά ήρωα πολέμου».

Sports in

Οι πέντε υποψήφιοι προπονητές του Τζόκοβιτς – Ο επικρατέστερος και η «βόμβα» του Φέντερερ (pics+vids)

Κοιτάζει την επόμενη μέρα ο Νόβακ Τζόκοβιτς, μετά το διαζύγιο με τον Γκόραν Ιβανίσεβιτς. Ο Νέναντ Ζίμονιτς που εθεάθη στην προπόνηση του Σέρβου και το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον σπουδαίο Ρότζερ Φέντερερ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024