Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το «έλα να δεις» σε on air εκπομπή -  Ο Βελόπουλος δεν ήθελε να μιλήσει με τον Γραμματέα της ΚΝΕ

Το «έλα να δεις» σε on air εκπομπή – Ο Βελόπουλος δεν ήθελε να μιλήσει με τον Γραμματέα της ΚΝΕ

Ο Κυριάκος Βελόπουλος δεν ήθελε να συνομιλήσει με τον Γραμματέα του ΚΣ της ΚΝΕ, Νίκο Αμπατιέλο κι απειλούσε με αποχώρηση από το στούντιο. «Είμαι πρόεδρος κόμματος. Ήρθα να μιλήσω όχι να αντιπαρατεθώ», έλεγε στον Γιώργο Παπαδάκη.

Χαμός επικράτησε  στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», στον ΑΝΤ1, όταν ο Κυριάκος Βελόπουλος άκουσε ότι θα παρέμβει στην κουβέντα για τα επεισόδια στο ΕΠΑΛ Σταυρούπολης ο Γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ, Νίκος Αμπατιέλος.

«Δεν θέλω. Πω πω πω. Θα μιλήσει μετά ο κ. Αμπατιέλος», είπε αρχικά ο πρόεδρος τη Ελληνικής Λύσης, τονίζοντας πως πήγε να μιλήσει και όχι να αντιπαρατεθεί με εκπρόσωπο του ΚΚΕ. «Έχετε πρόεδρο κόμματος εδώ κ. Παπαδάκη. Με το ΚΚΕ δεν έχω να χωρίσω τίποτα. Κύριε Παπαδάκη αποχωρώ τώρα. Δεν είναι εκλεγμένος ο κ. Αμπατιέλος. Δεν μπορώ. Το έχετε ξανακάνει σε πρόεδρο κόμματος; Με καλέσατε για να μιλήσω, όχι για να αντιπαρατεθώ», τόνισε στη συνέχεια.

Ο κ. Παπαδάκης από την πλευρά του ξεκαθάρισε πως δεν ενημερώνει τους καλεσμένους για το ποιος θα παρέμβει και ποιος όχι. «Δεν τον έβγαλα σε αντιπαράθεση. Δεν ενημερώνουμε τους καλεσμένους μας», του απάντησε για να διακοπεί η κουβέντα καθώς εκείνη ακριβώς τη στιγμή έγινε σύνδεση με το Εφετείο Αθηνών, όπου έφτανε εκείνη την ώρα η Ιωάννα Παλιοσπύρου, που δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι του 2020.

Sports in

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη Νιόν για τον ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, μια μέρα μετά το έπος της Πόλης βρίσκεται και στη Νιόν για να παρακολουθήσει τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 με τη Ναντ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024