Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σας αρέσει τώρα ο «Αυτοκρατορικός» Ολυμπιακός του Μαρτίνς;

Σας αρέσει τώρα ο «Αυτοκρατορικός» Ολυμπιακός του Μαρτίνς;

Ο Ολυμπιακός ήταν εντυπωσιακός στην δική του Πόλη και με το τρίγωνο φωτιά Αγκιμπού-Μασούρα-Τικίνιο ισοπέδωσε τους Τούρκους. Και τα καλύτερα έρχονται…

Η υπομονή είναι αρετή. Για τον οπαδό τις περισσότερες φορές υπάρχουν μόνο τα άκρα, εξαιρετικό-χείριστο. Έτσι λειτουργεί πολλές φορές από την αγάπη του και την «τρέλα» του. Υπάρχουν και οι «άμπαλοι» μαζί με τους «στημένους». Άλλες κατηγορίες αυτές. Ο Ολυμπιακός του Πέδρο Μαρτίνς λοιπόν «σφράγισε» με το…. ξεβράκωμα (sic) των Τούρκων στην Πόλη, πως είναι εδώ!

Και πως έχει πάρει μπροστά η μηχανή του και δεν σταματά με τίποτα. 3-0 στο «Σουκρού Σαράτσογλου» με μια εμφάνιση «Αυτοκρατορική» για να «παίξουμε» με την Πόλη. Την δική του Πόλη που – για να ευλογήσω τα γένια μου – την μελετάω εδώ και καιρό, νοιώθοντας πως το βράδυ αυτό στην πιο όμορφη πόλη του κόσμου θα είναι ευχάριστο για τον Θρύλο. Το έγραψα και το ξαναέγραψα αλλά αλήθεια είναι πως δεν περίμενα και τόσο εύκολα!

Με το τρίγωνο – φωτιά από Αγκιμπού-Μασούρα-Τικίνιο έκανε πλάκα επί της Φενέρ, έφτασε τους 6 βαθμούς στον όμιλο και έβαλε τις βάσεις όχι απλά για την πρόκριση αλλά για την πρωτιά στον όμιλο που οδηγεί κατευθείαν στους 16 της διοργάνωσης.

Ο μικρός Καμαρά (μας) απέδειξε για άλλη μια φορά γιατί δεν βγαίνει από την 11αδα, με τον Μαρτίνς να παίρνει τρομερή ενέργεια στον άξονα και στην πίεση, ο Μασούρας ο «Τουρκοφάγος» με τα δύο γκολ και την ασίστ απέδειξε γιατί είναι ο καλύτερος Έλληνας ποδοσφαιριστής και ο Τικίνιο με το γκολ και την σπουδαία εμφάνιση γιατί επέμενε ο Πορτογάλος τεχνικός να έρθει παρά την παρουσία του Ελ Αραμπί.

Ο Θρύλος του Μαρτίνς είναι εδώ, ξεπερνά το δύσκολο καλοκαίρι που του στοίχισε τον αποκλεισμό από το Τσάμπιονς Λιγκ αλλά και το ξεκίνημα με γκέλα στο πρωτάθλημα. Βρίσκει πατήματα, βρίσκει «χημεία», βρίσκει τον καλό του εαυτό και «τρομοκρατεί».

Η Φενέρ το κατάλαβε καλά από τον Ολυμπιακό που βγάζει γούστα! Και αν η τριάδα που αναφέρω έκανε όργια, και οι υπόλοιποι στάθηκαν στο ύψος της περίστασης και συνέβαλαν στην σπουδαία εμφάνιση των πρωταθλητών Ελλάδας. Ο Ολυμπιακός είναι πλέον στο +2 από την Αιντραχτ την οποία θα συναντήσει μετά την διακοπή σε δύο συνεχόμενες αναμετρήσεις, πρώτα Γερμανία και μετά στο Καραϊσκάκη. Και σε αυτά τα ματς εν πολλοίς θα παίξει την πρωτιά του ομίλου.

Το σημαντικότερο όμως από όλα είναι πως ο Ολυμπιακός του Μαρτίνς με την πέμπτη συνεχόμενη νίκη του αποδεικνύει την ποιότητα και το βάθος που έχει στο ρόστερ του και το γεγονός ότι και φέτος θα δούμε σπουδαία πράγματα. Φαντάζομαι πλέον πως οι γκρινιάρηδες και ανυπόμονοι πήραν μια καλή γεύση (και) για τον φετινό Ολυμπιακό του Μαρτίνς.

Όσο για τους «άμπαλους» και τους «στημένους»; Ποιος ασχολείται. Ο Ολυμπιακός «απαντά» στα γήπεδα, έχει σπουδαίο υλικό και εξαιρετικό προπονητή και όλες τις προϋποθέσεις για μια ακόμη επιτυχημένη χρονιά. Και τα καλύτερα έρχονται…

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024