Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μαρία Καβογιάννη - Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης είναι για μένα οικογένεια

Μαρία Καβογιάννη – Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης είναι για μένα οικογένεια

Η ηθοποιός μίλησε στην Ελένη Μενεγάκη για τη σειρά «Ο Δάσκαλος» που πρωταγωνιστεί και έκανε αποκαλύψεις.

Γεννήθηκε στην Αθήνα, μεγαλώσε στον Βύρωνα, όπου και συνεχίζει να κατοικεί. Τελείωσε την ΑΣΟΕΕ και μετά το παιδαγωγικό. Όμως θέλοντας να κάνει το χατίρι της γιαγιάς της σπούδασε στη Δραματική Σχολή του Καρόλου Κουν. Ο λόγος για την Μαρία Καβογιάννη.

Η ηθοποιός έχει γράψει τη δική της ιστορία στην τηλεόραση συμμετέχοντας σε σημαντικά έργα όπως «Ντόλτσε Βίτα», «Εγκλήματα», «Χαρά αγνοείται», «Πίσω στο σπίτι», «Οι μάγισσες της Σμύρνης», «Μην Αρχίζεις την Μουρμουρα».

Τη φετινή σεζόν πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη «Ο δάσκαλος», που θα κάνει πρεμιέρα στο MEGA την άνοιξη.

Η ίδια έχει παραδεχτεί ότι μεγάλος της φόβος είναι η έκθεση στο κοινό. Φοβάται να βλέπει τον εαυτό της να παίζει και στις ερμηνείες της εντοπίζει διαρκώς λάθη.

Μιλώντας σήμερα στην «Ελένη» αναφέρθηκε στη συνεργασία της με τον Χριστόφορου Παπακαλιάτη, τον οποίο όπως είπε νιώθει οικογένεια και έκανε ειδική μνεία στους Παξούς, όπου πραγματοποιούνται τα γυρίσματα του σίριαλ.

«Τον Χριστόφορο τον νιώθω οικογένεια. Τον αγαπώ. Είναι ευτυχία να δουλεύεις μαζί του γιατί είναι μια δημιουργία που δεν μπορώ να εκφράσω. Οι δουλειές του είναι επιτυχία και ποιότητα», τόνισε στην Ελένη Μενεγάκη.

Για τον ρόλο της στη σειρά σημείωσε: «Κάνω μία γυναίκα παντρεμένη στους Παξούς με έναν άνθρωπο, ο οποίος είναι κακοποιητικός και όλοι οι ήρωες συνδεόμαστε κάπως μεταξύ μας».

«Είναι φοβερής ποιότητας»

Μάλιστα, για τα γυρίσματα που γίνονται στους Παξούς είπε: «Είναι ευλογία να δουλεύεις στο νησί αυτό. Έχω μεγάλη τύχη στη ζωή μου. Τα γυρίσματα γίνονται σε ένα σχολείο πάνω στη θάλασσα.

Οι άνθρωποι του νησιού είναι τόσο καλοί, τόσο ευγενικοί και χαμογελαστοί. Η παραγωγή πλούσια. Ο Χριστόφορος δεν κάνει καμία έκπτωση. Στο εξωτερικό θα ζηλέψουν αυτή τη δουλειά Είναι φοβερής ποιότητας».

«Το Τρίτο Στεφάνι» στο Θέατρο Παλλάς

Στη συνέχεια η Μαρία Καβογιάννη μίλησε για το «Τρίτο Στεφάνι», τη θεατρική παράσταση που πρωταγωνιστεί μαζί με τη Μαρία Κίτσου.

«Είχε μία θλίψη όλο αυτό που συνέβη», τόνισε αναφερόμενη στο κλείσιμο των θεάτρων λόγω κοροναϊού.

«Έχουμε δώσει τον καλύτερό μας εαυτό όλοι. Το έργο έχει μια αισιοδοξία και δύναμη που χρειαζόμαστε αυτήν την εποχή. Βγαίνοντας από το θέταρο νιώθεις μια κάθαρση, μια λύτρωση. Δεν μου έχει τύχει ξανά να νιώσω τέτοια συναισθήματα για μία παράσταση», είπε για «Το Τρίτο Στεφάνι».

Το έργο σκηνοθετεί ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, τον οποίο η ηθοποιός χαρακτήρισε σπάνιο σκηνοθέτη και ηθοποιό.

«Πάνω στη σκηνή στροβιλιζόμαστε γύρω γύρω και εναλλάσσονται οι εικόνες, οι σκηνές, εποχές», σημείωσε.

«Σα να αρχίζουμε από την αρχή»

«Οι ηθοποιοί είναι αξιοθαύμαστα παιδιά, ταλαντούχα, με όρεξη. Ανυπομονώ να ξεκινήσουμε. Την περασμένη σεζόν παίξαμε μόνο δύο εβδομάδες και μετά κλείσαμε.

Είναι από τις μεγαλύτερες παραγωγές που έγιναν εν μέσω κοροναϊού. Είναι σημαντικό να σε στηρίζουν οι παραγωγοί. Φέτος είμαστε όλοι εμβολιασμένοι. Είναι σα να αρχίζουμε από την αρχή», πρόσθεσε.

Όσο για το γεγονός ότι βρίσκεται στο ίδιο θεατρικό σανίδι με την Μαρία Κίτσου, είπε: «Είναι δώρο θεού. Είναι μια σπουδαία ηθοποιός. Έχει μια ευγένεια και μια δύναμη που τα θαυμάζεις όλα. Νιώθω συγκίνηση που είμαι κοντά της».

Sports in

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 60-50: Ισοφάρισε σε 2-2 και ο τίτλος θα κριθεί σε πέμπτο παιχνίδι

Ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε την σειρά με τον Ολυμπιακό (60-50), στους τελικούς της Α1 Μπάσκετ Γυναικών και πλέον όλα θα κριθούν στο 5ο ματς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024