Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Aston Martin DBX S: Σχήμα καθ΄υπερβολή

Aston Martin DBX S: Σχήμα καθ΄υπερβολή

Η Aston Martin εξελίσσει μια νέα έκδοση της DBX η οποία θα τοποθετηθεί στην κορυφή της γκάμας, μεταφέροντας τα σπορ γονίδια της βρετανικής φίρμας στον κόσμο των SUV, σε μια ακραία εκδοχή.

Φωτογραφίες: Automedia

H βρετανική φίρμα συνεχίζει την πληθωριστική προσέγγιση στην ιδιαιτέρως δημοφιλή όπως αποδείχθηκε DBX η οποία θα αποκτήσει σύντομα μια πιο σκληροπυρηνική έκδοση επιδόσεων που προς το παρόν πραγματοποιεί δοκιμές εξέλιξης.

Παρά το κόκκινο καμουφλάζ που καλύπτει κάθε της επιφάνεια, μια προσεκτική παρατήρηση στην όψη της αποκαλύπτει την νέα μεγαλύτερη εισαγωγή αέρα ενώ έχουν προστεθεί και νέες εισαγωγές κοντά στα φώτα ομίχλης, στοιχεία που προδίδουν τις αυξημένες απαιτήσεις ψύξης ενός προφανώς ισχυρότερου συνόλου.

Στο πίσω τμήμα ξεχωρίζει η τετραπλή απόληξη της εξάτμισης αντί της διπλής που διαθέτουν οι μέχρι σήμερα γνωστές εκδόσεις της DBX.

Aυτό που παραμένει ως ένα βαθμό μυστήριο είναι η ταυτότητα του κινητήρα που θα αξιοποιήσει η έκδοση S. Mέχρι στιγμής υπάρχουν δύο εκδοχές: η αξιοποίηση ενός V12 κινητήρα ή ενός αναβαθμισμένου V8.

Όπως και να έχει, αυτό που θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο είναι ότι η Aston Martin σχεδιάζει και άλλες εκδόσεις της DBX πλην της ισχυρότερης, συμπεριλαμβανομένων παραλλαγών που θα ενσωματώνουν ήπια υβριδική τεχνολογία.

Για την ακρίβεια, όπως έχει αφήσει να εννοηθεί ο επικεφαλής της βρετανικής φίρμας, Tobias Moers, η γκάμα της DBX αναμένεται να περιλαμβάνει έξι εκδόσεις έως το 2024.

Sports in

Φοβερό βίντεο: Η γκολάρα του Μπακούλα από την κερκίδα!

Η καταπληκτική γκολάρα του Μπακούλα σε ένα απολαυστικό βίντεο από την κερκίδα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024