Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ντόναλντ Τραμπ - Νέο βιβλίο καίει τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ - «Κυκλοθυμικός, ψεύτης και σεξιστής»

Ντόναλντ Τραμπ – Νέο βιβλίο καίει τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ – «Κυκλοθυμικός, ψεύτης και σεξιστής»

Σε ένα βιβλίο με τίτλο «I’ll Take Your Questions Now», η Στέφανι Γκρίσαμ περιγράφει έναν Ντόναλντ Τραμπ κυκλοθυμικό, ψεύτη, μυστικοπαθή και σεξιστή

Μια πρώην εκπρόσωπος Τύπου του Λευκού Οίκου κατά τη διάρκεια της προεδρίας του Ντόναλντ Τραμπ περιγράφει σε ένα βιβλίο τις «τρομακτικές» εκρήξεις οργής του πρώην προέδρου, ο οποίος δεν ηρεμούσε παρά μόνο εάν του έβαζαν να παίξουν τα αγαπημένα του μουσικά κομμάτια, σύμφωνα με τα αποσπάσματα που δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα.

Σε ένα βιβλίο με τίτλο «I’ll Take Your Questions Now», η Στέφανι Γκρίσαμ περιγράφει έναν Ντόναλντ Τραμπ κυκλοθυμικό, ψεύτη, μυστικοπαθή και σεξιστή.

Εκπρόσωπος Τύπου του Λευκού Οίκου το διάστημα μεταξύ Ιουλίου 2019 και Απριλίου 2020, η Γκρίσαμ διετέλεσε στη συνέχεια διευθύντρια του γραφείου του πρώην Πρώτης Κυρίας, Μελάνια Τραμπ.

Η Στέφανι Γκρίσαμ περιγράφει πως προκειμένου να ηρεμήσουν τα «τρομοκρατικά» ξεσπάσματα θυμού του δισεκατομμυριούχου, είχε οριστεί ένα άτομο στον Λευκό Οίκο για να του βάζει να παίξουν τα αγαπημένα τραγούδια του, μεταξύ άλλων το «Memory», του μιούζικαλ Cats, γράφουν οι New York Times. Τον άνδρα αυτόν τον είχαν ονομάσει «Music Man».

Η Washington Post μεταφέρει ένα άλλο απόσπασμα, σχετικά με μια συνάντηση μεταξύ του Ντόναλντ Τραμπ και του Βλαντίμιρ Πούτιν, στο περιθώριο της Συνόδου της G20, πριν από δύο χρόνια.

Η συνάντηση με τον Πούτιν

Σύμφωνα με την Γκρίσαμ, ο δισεκατομμυριούχος πρόεδρος είπε στον Ρώσο ομόλογό του, απουσία των δημοσιογράφων: «Οκ, θα κάνω τον σκληρό μαζί σας για λίγα λεπτά. Όμως, αυτό θα γίνει για τις κάμερες και μόλις φύγουν, θα μιλήσουμε».

Η πρώην εκπρόσωπος Τύπου, η οποία παραιτήθηκε στις 6 Ιανουαρίου του 2020, τη στιγμή της επίθεσης στο Καπιτώλιο, αφηγείται επιπλέον πως ο πρώην πρόεδρος απέκρυψε από τους πολίτες πως το 2019 υποβλήθηκε σε κολονοσκόπηση.

Η Στέφανι Γκρίσαμ περιγράφει μια Μελάνια Τραμπ ολοένα και πιο εχθρική προς τον σύζυγό της, μετά τις αποκαλύψεις για τη σχέση του με μία πορνοστάρ. Όπως αναφέρει η πρώην διευθύντρια του γραφείου της, η πρώην Πρώτη Κυρία ζήτησε μετά το σκάνδαλο, να τη συνοδεύει στις δημόσιες εμφανίσεις της ένας γοητευτικός στρατιωτικός, προκειμένου να εξοργίσει τον σύζυγό της.

Σε σχέση με τον ρόλο της στους κόλπους ενός Λευκού Οίκου, όπου «η ανεντιμότητα κυκλοφορούσε σαν να εκλυόταν από το σύστημα κλιματισμού», η Στέφανι Γκρίσαμ γράφει, σύμφωνα με τους New York Times: «Έπρεπε να είχα επιβάλει να ακούγομαι περισσότερο».

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Sports in

Άγριο ξύλο ανάμεσα σε μαθήτριες Γυμνασίου στον Πύργο

Το επεισόδιο έγινε μπροστά στα μάτια των υπόλοιπων μαθητών οι οποίοι όχι μόνο παρακολουθούν αμέτοχοι, αλλά με επευφημίες και επιφωνήματα βιντεοσκοπούν το συμβάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024