Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ μίλησε στην Media Day του Ολυμπιακού, αναφέροντας πως στόχος των Ερυθρόλευκων είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου στην Ελλάδα, αλλά και η είσοδος στα play-offs της Euroleague.
Ο ομογενής γκαρντ ακόμα τόνισε ότι δεν νιώθει κάποια πίεση, και πως βρίσκεται στους Πειραιώτες με σκοπό να παίξει το παιχνίδι του.
Οι δηλώσεις του Τάιλερ Ντόρσεϊ:
Για τους στόχους του Ολυμπιακού: «Τα θέλουμε όλα. Πρωτάθλημα, Κύπελλο και playoffs EuroLeague. Έχουμε δουλέψει πολύ και χαίρομαι που ξεκινάμε. Είμαστε μια ομάδα playoffs και θέλουμε όλους τους τίτλους εντός Ελλάδας».
Για το αν νιώθει πίεση: «Ήρθα εδώ να κάνω το παιχνίδι μου, όπως μου ζήτησε ο κόουτς και θέλω να βγω μπροστά και να είμαι ηγέτης. Το γεγονός ότι υπάρχουν προσδοκίες, με βοηθάει».
Ο Κριστιάν Κίβου προσλήφθηκε μετά την αποχώρηση του Ιντζάγκι και κατάφερε να απαντήσει στους επικριτές του με πράξεις. Η Ίντερ κυριάρχησε στο πρωτάθλημα και το κατέκτησε τρεις αγωνιστικές πριν τη λήξη
Ο Ράφα Μπενίτεθ έδωσε την αίσθηση ότι συνεχίζει κανονικά τη δουλειά του στον Παναθηναϊκό, όμως στην πραγματικότητα έφτιαξε το αφήγημα του για το «διαζύγιο».
Σαρωτική η Νότιγχαμ Φόρεστ, διέλυσε με 3-1 την Τσέλσι στο «Στάμφορντ Μπριτζ» – Δύο γκολ ο Αβονίγι (2’, 52’), ένα ο Ιγκόρ Ζεσούς (15’) – Έφευγαν από το 75’ οι οπαδοί των γηπεδούχων.