Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΙΣΑ - Παρέμβαση για τις συμβάσεις των οικογενειακών ιατρών

ΙΣΑ – Παρέμβαση για τις συμβάσεις των οικογενειακών ιατρών

Οι συνάδελφοί μας, τρεις ημέρες πριν την λήξη των συμβάσεων τους, δεν γνωρίζουν πως θα ασκήσουν το λειτούργημά τους από 01.10.2021.

Την άμεση ενημέρωση για τις συμβάσεις των οικογενειακών ιατρών ζητά ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών και ο πρόεδρος του ΙΣΑ κ. Γιώργος Πατούλης ο οποίος απέστειλε επιστολή στο Υπουργείο Υγείας και στον ΕΟΠΥΥ με την οποία

Συγκεκριμένα η επιστολή του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών αναφέρει:

«Πρέπει να ενισχυθεί η Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας. Οι οικογενειακοί ιατροί παίζουν κρίσιμο ρόλο στην υγειονομική θωράκιση απέναντι στην πανδημία και τη διατήρηση της υγείας των πολιτών.»

O Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών απέστειλε επιστολή στο Υπουργείο Υγείας και στον ΕΟΠΥΥ με την οποία ζητά άμεση ενημέρωση για τις συμβάσεις των οικογενειακών ιατρών.

Ειδικότερα, στην επιστολή επισημαίνεται ότι πλησιάζει η προθεσμία λήξης των συμβάσεων χωρίς να έχει έως σήμερα ληφθεί μέριμνα για το μέλλον των οικογενειακών γιατρών.

«Οι συνάδελφοί μας, τρεις ημέρες πριν την λήξη των συμβάσεων τους, δεν γνωρίζουν πως θα ασκήσουν το λειτούργημά τους από 01.10.2021.

Όπως αντιλαμβάνεστε, θα πρέπει να λαμβάνεται μέριμνα προκειμένου να μην φθάνουμε κάθε φορά στην ύστατη στιγμή και οι συνάδελφοι οικογενειακοί γιατροί να αγωνιούν για την λειτουργία των ιατρείων τους. Ενόψει των ανωτέρω αναμένουμε τις άμεσες ενέργειες σας και την σχετική ενημέρωση μας», επισημαίνεται στην επιστολή του ΙΣΑ.

Sports in

Βόμβα από Βόλο και Μπέο: «Ο Καρυπίδης πήρε τηλέφωνο τον Μπερτόγλιο, η δικαιοσύνη έχει πλέον τον λόγο»!

Με ανακοίνωση του ο Βόλος κατήγγειλε παρέμβαση του ιδιοκτήτη του Άρη Θόδωρου Καρυπίδη επικοινωνώντας τηλεφωνικά με τον Μπερτόγλιο και τονίζοντας πως «το περιεχόμενο της συζήτησης και η αιτία του τηλεφωνήματος προφανώς και είναι γνωστό σε όλους»!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024