
Οικονόμου για σεισμό στην Κρήτη – Σε εγρήγορση όλος ο κρατικός μηχανισμός
Σύμφωνα με τον κ. Οικονόμου, ήδη κλιμάκια του υπουργείου Υποδομών και της Πολιτικής Προστασίας έχουν μεταβεί στην περιοχή προκειμένου να ελέγξουν τη στατικότητα των κτιρίων.
Την οδύνη του για τον θάνατο του 62χρονου στο Αρκαλοχώρι Ηρακλείου Κρήτης, μετά τον ισχυρό σεισμό των 5,8 Ρίχτερ που σημειώθηκε στο νησί στις 09:17 το πρωί της Δευτέρας, εξέφρασε κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου.
Όπως είπε, από την πρώτη στιγμή ενεργοποιήθηκε η Πολιτική Προστασία και κινητοποιήθηκαν όλα τα συναρμόδια υπουργεία, ενώ ανέφερε ότι πλέον δεν υπάρχει κανείς άνθρωπος εγκλωβισμένος.
«Ολος ο κρατικός μηχανισμός βρίσκεται σε εγρήγορση. Όλα τα συναρμόδια υπουργεία στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων τους για να συνδράμουν τις τοπικές αρχές και να βοηθήσουν στην αποκατάσταση των ζημιών, στην αντιμετώπιση όσων δυσμενών συνεπειών υπάρχουν», είπε χαρακτηριστικά.
Σύμφωνα με τον κ. Οικονόμου, ήδη κλιμάκια του υπουργείου Υποδομών και της Πολιτικής Προστασίας έχουν μεταβεί στην περιοχή προκειμένου να ελέγξουν τη στατικότητα των κτιρίων.
Σε κάθε περίπτωση όπως είπε παρακολουθούμε τη σεισμική δραστηριότητα.
- Παντελής Παντελίδης: Η συγκινητική ανάρτηση της μητέρας του
- Ειδική άδεια μητρότητας: Διευρύνονται οι δικαιούχοι – Η διαδικασία
- Επίθεση με μαχαίρι στο Παρίσι: «Ο Αλλάχ με διέταξε» είπε ο δράστης που τραυμάτισε τρεις γυναίκες
- Εθνική πόλο: Το γλέντι των «χρυσών» παιδιών σε ελληνικό κέντρο στο Σίδνεϊ – Τραγούδησαν τον Εθνικό Ύμνο (vids)
- Από το Toy Story 5 στην Οδύσσεια: Ξεκίνησε η μάχη των δισεκατομμυρίων στο box office
- Βουλή: Άγρια κόντρα Φλωρίδη- Κωνσταντοπούλου: «Σας τα έχω πει δεν μπορώ να σας βοηθήσω δικηγόρος είμαι…»

