Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Αρχισαν τα όργανα – «Γαργάρα» πέναλτι και αποβολή στον Σάκχοφ στο 85΄

Αρχισαν τα όργανα – «Γαργάρα» πέναλτι και αποβολή στον Σάκχοφ στο 85΄

Στο 85’ ο Σάκφοχ, που είχε ήδη κίτρινη κάρτα, ανέτρεψε τον Καραμάνο, αλλά ο διαιτητής Ζαμπαλάς και ο VARίστας, Σιδηρόπουλος, έκλεισαν τα μάτια σε πεντακάθαρο πέναλτι

Η… εξυγίανση στα καλύτερά της. Στο 85ο λεπτό του παιχνιδιού της ΑΕΚ με τη Λαμία και με το σκορ στο 1-0, ο διαιτητής Σπυρίδων Ζαμπαλάς και ο VARίστας, Τάσος Σιδηρόπουλος, έκλεισαν τα μάτια σε πεντακάθαρο πέναλτι που έκανε ο Σάκχοφ πάνω στον Καραμάνο.

Ο μέσος της ΑΕΚ, όπως φαίνεται ξεκάθαρα στο βίντεο, ανατρέπει τον επιθετικό της Λαμίας, αλλά ο διαιτητής της αναμέτρησης και ο VARίστας «σφύριξαν» αδιάφορα, αφήνοντας το παιχνίδι να συνεχιστεί, αλλοιώνοντας ουσιαστικά το αποτέλεσμα του αγώνα.

Μάλιστα, ο Σάκφοχ είχε ήδη κίτρινη κάρτα και εκτός από το πέναλτι ο ρέφερι από την ΕΠΣ Ηπείρου θα έπρεπε να αποβάλλει τον Ουκρανό με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Η ΑΕΚ που… έβραζε με τον Βασίλη Φωτιά στον αγώνα με τον ΟΦΗ και επιτέθηκε μέσω των ΜΜΕ που ελέγχει στον Μαρκ Κλάτενμπεργκ, επειδή ο Βρετανός αρχιδιαιτητής της ΚΕΔ έδωσε δίκιο στον διαιτητή της ΕΠΣ Πέλλας, απόψε πήρε το… δωράκι της, με τους Ζαμπαλά και Σιδηρόπουλο να κλείνουν τα μάτια στο πεντακάθαρο πέναλτι του Σάκφοχ.

Από… αδικημένη μέσα σε λίγα 24ώρα έγινε η ευνοημένη της υπόθεσης, με τον διαιτητή και τον VARίστα να μην δίνουν την παράβαση στον μαρκάρισμα του Σάκχοφ στον Καραμάνο.  Το… λέγε λέγε φαίνεται πως έπιασε τόπο, με την ΑΕΚ να παίρνει το δωράκι της και μαζί τη νίκη στο αποψινό παιχνίδι.

Sports in

Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος για τον πάγκο της Λίβερπουλ

Μετά την διαφαινόμενη παραμονή του Τσάμπι Αλόνσο στη Μπάγερν Λεβερκούζεν, η Λίβερπουλ έχει τον επόμενο υποψήφιο αντί-Κλοπ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024