Η υφυπουργός Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης αντέδρασε με χιούμορ στην απορία του εικονολήπτη.

Ένα περιστατικό που προκάλεσε γέλιο συνέβη στο υπουργείο Εργασίας, με πρωταγωνίστρια τη Δόμνα Μιχαηλίδου. Η υφυπουργός Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης ήταν έτοιμη να παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου για το νομοσχέδιο για την κοινωνική προστασία και τα μέλη των τηλεοπτικών συνεργείων την περίμεναν.

Πιο συγκεκριμένα, το νομοσχέδιο, που μπήκε χθες στην Επιτροπή της Βουλής και ψηφίζεται την άλλη εβδομάδα, χαρακτηρίζεται ως εμβληματικό από τους επιτελείς του υπουργείου, γι’ αυτό και κάλεσαν χθες τους εκπροσώπους του Τύπου να τους ενημερώσουν.

Πώς αντέδρασε η υφυπουργός

Όταν η κ. Μιχαηλίδου μπήκε στην αίθουσα, έσπευσε να χαιρετήσει τους δημοσιογράφους και τεχνικούς, ρωτώντας τους αν είναι έτοιμοι. Τότε ένας εικονολήπτης, που δεν την αναγνώρισε ίσως και λόγω της μάσκας, τη ρώτησε αν «η υπουργός έρχεται».

Η Δόμνα Μιχαηλίδου χαμογέλασε, λέγοντας «από την αρχή μου συμβαίνει αυτό. Από την πρώτη ημέρα…». Η υφυπουργός αντιμετώπισε με θετική διάθεση και χιούμορ το περιστατικό αφού είναι συνηθισμένο όλοι να περιμένουν μια μεγαλύτερη σε ηλικία γυναίκα να είναι σε υπουργική θέση.

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr