Σία Βοσκανίδου – «Μου αρέσει ο Αλέξης Παππάς, είναι άντρακλας»
Ραντεβού κάτω από τα αστέρια εχθές στο The Bachelor κι ο Αλέξης Παππάς με την Γιώτα αντάλλαξαν τρυφερές στιγμές και φιλιά με μουσική υπόκρουση από τα παλιά..
Ραντεβού κάτω από τα αστέρια εχθές στο The Bachelor κι ο Αλέξης Παππάς με την Γιώτα αντάλλαξαν τρυφερές στιγμές και φιλιά με μουσική υπόκρουση από τα παλιά..
Η Γιώτα εξομολογείται πως κάτι έχει αλλάξει μέσα της για τον Αλέξη, παρά τις αρχικές της αμφιβολίες και πλέον ο Bachelor, τής ξυπνά συναισθήματα.
Όλα αυτά υπό τους ήχους ενός ερωτικού τραγουδιού με ερμηνεύτρια την Σία Βοσκανίδου. Η περσινή παίκτρια, που πέρυσι έκλεψε στις εντυπώσεις, επέστρεψε στο ριάλιτι, μετά από πρόσκληση του Αλέξη Παππά και τραγούδησε για να δημιουργήσει την ιδανική ατμόσφαιρα στο ραντεβού. Μάλιστα η ίδια έδωσε συμβολές στην Γιώτα, μιας κι η ίδια πέρυσι έφτασε αρκετά κοντά στο να κατακτήσει την καρδιά του Παναγιώτη Βασιλάκου.
«Μέσα στο ριάλιτι υπάρχουν αντιφατικά συναισθήματα. Από τη μία μαλώνεις και μετά αγκαλιάζεσαι. Έχω γράψει 3 νέα τραγούδια. Μ’ αρέσει πολύ. Η συνεργασία με τον Θ. Αδαμαντίδη είναι πολύ καλή», δηλώνει η Σία Βοσκανίδου, που μιλά για τον Αλέξη Παππά, το «The Bachelor», τη συνεργασία της με τον Θέμη Αδαμαντίδη, ενώ αποκαλύπτει και την αγάπη που έχει στο να γράφει στίχους τραγουδιών.
Η ίδια μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Happy Day και μεταξύ άλλων εξέφρασε την γνώμη της για τον Αλέξη Παππά:
«Με το που γύρισα από την Ιταλία, έβαλα να δω Bachelor. Mου αρέσει πάρα πολύ ο Αλέξης Παππάς, είναι άντρακλας. Στην αρχή λίγο συγκινήθηκα. Μετά έλεγα «ήμουν πέρυσι εγώ εκεί;». Είναι όλο πολύ περίεργο στο μυαλό μου».
- Γεμάτες με τοξικές στρατιωτικές βάσεις οι ΗΠΑ – Χιλιάδες στρατιωτικοί μολυσμένοι
- Στρατιωτικές δαπάνες: η νέα πραγματικότητα της ΕΕ
- Η Σίλικον Βάλλεϋ πίσω από τα επεκτατικά σχέδια του Τραμπ στη Γροιλανδία;
- Η Richemont «λάμπει» ξανά με εκτόξευση των πωλήσεων από Cartier και Van Cleef
- Οι δυνάμεις ασφαλείας στην Αϊτή διεξάγουν εκστρατεία κατά των συμμοριών και καταστρέφουν κρησφύγετα
- Ο Τραμπ θέλει 1 δισ. δολάρια από κάθε κράτος για να γίνει μέλος στο Συμβούλιο Ειρήνης
- Γιατί ο Τραμπ στρέφεται κατά της JP Morgan;
- Καταζητούμενος από το Top 10 του FBI συνελήφθη στο Μεξικό
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 18.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/spenser-sembrat-i607NbWkXow-unsplash-315x220.jpg)
























![Χάος στη Γουατεμάλα – Μέλη συμμορίας κρατούν ομήρους 46 φρουρούς σε 3 φυλακές [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/guatemala-prison-315x220.jpg)






























Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442