Γυναικοκτονία στη Ρόδο – Το τελευταίο τηλεφώνημα της άτυχης Δώρας – «Γλίτωσα από τον εφιάλτη»
Η νεαρή εκπαιδευτικός δολοφονήθηκε από τον πρώην σύντροφό της, ο οποίος στη συνέχεια αυτοκτόνησε αφήνοντας σημείωμα το οποίο έγραφε: «χωρίς την καλή μου δεν έχει νόημα να ζω»
Σύμφωνα με το Star η άτυχη κοπέλα είχε τηλεφωνήσει χθες, μια μέρα πριν δολοφονηθεί, σε μία φίλη της και αναφέρθηκε στο τέλος της σχέσης της με τον μετέπειτα δολοφόνο της.
«Γλίτωσα από τον εφιάλτη. Ευτυχώς χώρισα» φέρεται να είπε η νεαρή εκπαιδευτικός στη φίλη της σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Star.
Μάλιστα, όπως ανέφερε το κανάλι, η κοπέλα είχε πει στη φίλη της πως δεν περνούσε καλά σε αυτή τη σχέση και ένιωθε ότι πνίγεται.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.