Γυναικοκτονία στη Ρόδο – Το τελευταίο τηλεφώνημα της άτυχης Δώρας – «Γλίτωσα από τον εφιάλτη»
Η νεαρή εκπαιδευτικός δολοφονήθηκε από τον πρώην σύντροφό της, ο οποίος στη συνέχεια αυτοκτόνησε αφήνοντας σημείωμα το οποίο έγραφε: «χωρίς την καλή μου δεν έχει νόημα να ζω»
Σύμφωνα με το Star η άτυχη κοπέλα είχε τηλεφωνήσει χθες, μια μέρα πριν δολοφονηθεί, σε μία φίλη της και αναφέρθηκε στο τέλος της σχέσης της με τον μετέπειτα δολοφόνο της.
«Γλίτωσα από τον εφιάλτη. Ευτυχώς χώρισα» φέρεται να είπε η νεαρή εκπαιδευτικός στη φίλη της σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Star.
Μάλιστα, όπως ανέφερε το κανάλι, η κοπέλα είχε πει στη φίλη της πως δεν περνούσε καλά σε αυτή τη σχέση και ένιωθε ότι πνίγεται.
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων