Στην ενημέρωση για την πορεία της πανδημίας στην Ελλάδα, η καθηγήτρια Παιδιατρικής Λοιμωξιολογίας και μέλος της επιτροπής για τον κοροναϊό, Βάνα Παπαευαγγέλου, έδωσε διευκρινίσεις για όσους έλαβαν νωρίτερα από το αναμενόμενο το SMS για την τρίτη δόση του εμβολίου κατά της COVID-19.
Σύμφωνα με όσα είπε η κ. Παπαευαγγέλου, όσον αφορά τα άτομα με σοβαρή ανοσοκαταστολή, είναι πιθανό να χρειαστεί να κάνουν την τρίτη δόση, ακόμα και τέσσερις εβδομάδες μετά τη δεύτερη.
Για τα άτομα με αυτοάνοσο
Για αυτούς που έλαβαν νωρίτερα το SMS για τη χορήγηση της τρίτης δόσης, σημείωσε ότι αν το μήνυμα το δέχθηκε άτομο με με αυτοάνοσο και μάλιστα νεαρής ηλικίας, είναι χρήσιμο να συμβουλευτεί τον γιατρό του για περαιτέρω οδηγίες.
Συγκεκριμένα, τόνισε ότι δεν είναι ανάγκη να βιαστούν, ωστόσο σημείωσε ότι η τρίτη δόση είναι συμπληρωματική και όχι αναμνηστική, κάτι που την καθιστά αναγκαία.
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).