Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η… τρέλα με τον Τσιμίκα συνεχίζεται – «Είναι το καλύτερο αριστερό μπακ του κόσμου»

Η… τρέλα με τον Τσιμίκα συνεχίζεται – «Είναι το καλύτερο αριστερό μπακ του κόσμου»

Ο Κώστας Τσιμίκας έδωσε ακόμη μία μεγάλη παράσταση απέναντι στη Νόριτς και έβαλε περισσότερη… φωτιά στις τάξεις της Λίβερπουλ, με τους φιλάθλους της ομάδας να μη χορταίνουν να τον βλέπουν

«Την περασμένη σεζόν στην αρχή είχα πολύ δύσκολους έξι μήνες, επειδή ασθένησα με Covid, ενώ στη συνέχεια τραυματίστηκα δύο φορές. Στο δεύτερο μισό της σεζόν δούλεψα σκληρά και επέστρεψα στη δράση. Τώρα είμαι απόλυτα έτοιμος και σε καλή αγωνιστική κατάσταση και θα δώσω τα πάντα για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της» είχε αναφέρει σε δηλώσεις του ο Κώστας Τσιμίκας, πριν από το παιχνίδι με τη Νόριτς στο Carabao Cup.

Και αποδείχτηκε πως ο έλληνας άσος είναι πράγματι πιο έτοιμος από ποτέ για μια ονειρική σεζόν, η οποία έχει ξεκινήσει με τον ιδανικό τρόπο.

Ο «Τσίμι» ήταν απολαυστικός απέναντι στην ομάδα των Τζόλη και Γιαννούλη, καθώς είχε συμμετοχή στο πρώτο γκολ, ενώ μοίρασε και πάλι ασίστ, δίνοντας πάσα «πάρε-βάλε» στον Ντιβόκ Οριγκί.

Μια ακόμη μεγάλη εμφάνιση, από τις πολλές που έχει κάνει μέχρι στιγμής ο έλληνας άσος, ο οποίος έφθασε τις τέσσερις ασίστ στη σεζόν, δείχνοντας πως είναι ικανός για πολλά.

Και για τη θέση του βασικού μπακ, την οποία πολλοί φίλαθλοι της Λίβερπουλ πιστεύουν πως πλέον την αξίζει.

Ήδη είχαν έρθει τα πρώτα δυνατά μηνύματα, πριν από την αναμέτρηση με τη Νόριτς, καθώς η «τρέλα» με τον πρώην ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού είναι πολύ μεγάλη στο «Άνφιλντ».

«Στη ζωή μου, ο Κώστας Τσιμίκας είναι το καλύτερο αριστερό μπακ του κόσμου» έγραψε ένας φίλαθλος της Λίβερπουλ στο twitter, πηγαίνοντας την… τρέλα πιο μακριά από ποτέ!

«Ο Κώστας Τσιμίκας έχει καλύτερη… παράδοση και από τον Άγιο Βασίλη» λέει ένας ακόμη φίλαθλος των Κόκκινων, ενώ ένας άλλος γράφει κάτι αντίστοιχο με τον πρώτο, αναφέροντας πως ο «Τσίμι» είναι αυτή τη στιγμή το δεύτερο καλύτερο αριστερό μπακ της Premier League.

Και πώς να μην υπάρχει αυτή η «τρέλα», όταν ο Κώστας Τσιμίκας… μιλάει με τα πόδια και ολοκληρώνει σχεδόν κάθε αναμέτρηση με τρομερά στατιστικά, ενώ αυτήν τη στιγμή έχει τον ίδιον αριθμό σε ασίστ με τον Ρόμπερτσον, έχοντας ξεκινήσει ωστόσο σε μόλις τέσσερα παιχνίδια.

66% ποσοστό ευστοχίας στις μεταβιβάσεις, 5/11 σέντρες, 4 δημιουργημένες ευκαιρίες, μία ασίστ, 2/4 κερδισμένες μονομαχίες στο έδαφος, 2/2 κερδισμένες μονομαχίες στον αέρα και 2/2 τάκλιν. Μια ολοκληρωμένη εμφάνιση! Τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά, όπου φαίνεται πως δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από κανένα μπακ του «Νησιού».

«Δε βλέπω καμία διαφορά μεταξύ του Τσιμίκα και του Ρόμπερτσον, όταν ανεβαίνουν στο γήπεδο» προσθέτει ένας ακόμη φίλαθλος της Λίβερπουλ, ενώ μία ακόμη φίλη των Κόκκινων δεν απορεί με τον Γιούργκεν Κλοπ, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Οι σέντρες του Τσιμίκα είναι τόσο καλές, δεν μπορώ να πιστέψω πως ο Κλοπ κράτησε αυτό το… τέρας εκτός για τόσο πολύ καιρό».

Ο Κώστας Τσιμίκας δε δείχνει απλώς έτοιμος για το μεγάλο «μπαμ», αλλά φαίνεται πως ήδη έχει εδραιωθεί δίπλα στους καλύτερους.

Η χθεσινή εμφάνισή του επιβεβαίωσε πως ο «Τσίμι» είναι αυτήν τη στιγμή… on fire, με τον Κλοπ να δείχνει πλέον να τον εμπιστεύεται με κλειστά μάτια.

Sports in

Άρης – Ολυμπιακός 1-1: Ο Ολυμπιακός μπορούσε, ο διαιτητής δεν ήθελε

«Χειρουργείο» του Ολυμπιακού στο Κλεάνθης Βικελίδης, με τον διαιτητή να σταματάει με το έτσι θέλω τους Ερυθρόλευκους.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024