Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ταλιμπάν - Μαχητές με όπλα διασκεδάζουν σε λίμνη με βαρκούλες σε σχήμα κύκνου - Απίστευτες εικόνες

Ταλιμπάν – Μαχητές με όπλα διασκεδάζουν σε λίμνη με βαρκούλες σε σχήμα κύκνου – Απίστευτες εικόνες

Θυμάστε τις εικόνες με τους Ταλιμπάν στο λούνα παρκ; Τώρα, μαχητές του ισλαμιστικού κινήματος επέλεξαν να μπουν σε βαρκούλες και να κάνουν βόλτα.

Λίγες ώρες μετά την επάνοδο των Ταλιμπάν στην εξουσία στο Αφγανιστάν μαχητές του ισλαμιστικού κινήματος είχαν φωτογραφηθεί να διασκεδάζουν σε λούνα πάρκ. Τώρα, άλλοι μαχητές φωτογραφήθηκαν στην επαρχία Μπαμιγιάν να βρίσκονται, κρατώντας πάντα τα όπλα τους, μέσα σε βαρκούλες. Κάποιες, μάλιστα, έχουν το σχήμα φλαμίνγκο, κάνοντας το θέαμα τελείως παράδοξο.

Τις φωτογραφίες ανέβασε στο Twitter o Αμερικανός δημοσιογράφος, Τζέικ Χάνραχαν, με τους μαχητές των Ταλιμπάν να κάνουν ποδήλατο θαλάσσης. Σύμφωνα με την αμερικανική εφημερίδα New York Post, τα πολύχρωμα ποδήλατα θαλάσσης ήταν σε σχήμα κύκνου και, όπως δείχνουν οι φωτογραφίες, οι Ταλιμπάν το χάρηκαν με την καρδιά τους κατά την επίσκεψή τους στο εθνικό πάρκο Μπαντ-ε-Αμίρ, στην ανατολική επαρχία Μπαμιγιάν του Αφγανιστάν.

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες

Το πάρκο είναι γνωστό για την ομορφιά του

«Αυτό το πάρκο χρησιμεύει ως μία εικόνα για την ταυτότητα του αφγανικού λαού ως φάρου σταθερότητας επί τρεις δεκαετίες χάους», είχε δηλώσει το 2019 στο CNN ο Άλεξ Ντέγκαν, πρώην μέλος της οργάνωσης για την Προστασία της Άγριας Ζωής.

Από την πλευρά του, ο Τζέιμς Γουίλκοξ, ιδρυτής του ταξιδιωτικού πρακτορείου «Untamed Borders», με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο, είχε δηλώσει ότι το συγκεκριμένο πάρκο είναι αρκετά ασφαλές για ομαδικές επισκέψεις.

«Κάθε φορά που στέλνουμε τουρίστες στο εθνικό πάρκο στο Μπαντ-ε-Αμίρ, περνούν υπέροχα», είχε δήλωσε ο Γουίλκοξ μιλώντας στο CNN. «Η εντύπωση των περισσότερων ανθρώπων για το Αφγανιστάν είναι ότι είναι μια έρημος, όπου κυριαρχεί ο πόλεμος κι ο τρόμος, η δυστυχία και ο φονταμενταλισμός. Όλα αυτά τα πράγματα υπάρχουν, ωστόσο, δεν είναι μόνο αυτά… », προσθέτει.

Sports in

Ειρωνική ανάρτηση της Τράμπζονσπορ προς τους παίκτες της Φενέρ: «Νομίζαμε ότι είσαστε ποδοσφαιριστές…»

Η… ειρωνική απάντηση της Τραμπζονσπόρ στους παίκτες της Φενέρμπαχτσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024