Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Κλάτενμπεργκ – «Περίεργος ο Κλοπ, δεν του αρέσει να χάνει»

Κλάτενμπεργκ – «Περίεργος ο Κλοπ, δεν του αρέσει να χάνει»

Στην αυτοβιογραφία του, ο αρχιδιαιτητής της ΚΕΔ αναφέρθηκε και στην εμπειρία του με το γερμανό προπονητή

Την πρώτη και την τελευταία συνάντησή του εντός αγωνιστικών χώρων με τον Γιούργκεν Κλοπ περιγράφει στην αυτοβιογραφία του ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ.

Ο αρχιδιαιτητής της ΚΕΔ ξεκινά την αφήγησή του για το γερμανό προπονητή ως εξής:

«Γιούργκεν Κλοπ. Σπουδαίος προπονητής. Δεν ξέρει να χάνει (sour loser). Πρώτη φορά τον συνάντησα τον Απρίλιο του 2014. Ήταν προπονητής της Ντόρτμουντ και ηττήθηκε με 3-0 από τη Ρεάλ στον πρώτο αγώνα των προημιτελικών του Τσάμπιονς Λιγκ.

Μετά τον αγώνα βγήκα από τα αποδυτήρια και με πλησίασε ο Μαρσέλο της Ρεάλ με τη σύζυγό του και μου ζήτησαν φωτογραφία. Ήταν μία φωτογραφία που θα έβγαζαν με δικό τους κινητό, οπότε είπα κανένα πρόβλημα. Τότε έτυχε να περνάει ο Κλοπ, όταν έπαιρναν τη φωτογραφία, και είπε ώστε γι’ αυτό χάσαμε, έτσι;

Δεν έκανε πλάκα, ούτε ήταν φιλικός. Ήταν σαρκαστικός. Είσαι τυχερός που χάσατε μόνο με 3-0, του είπα. Το γεγονός ότι ήμασταν στην Μαδρίτη μού έδωσε το θάρρος να απαντήσω έτσι. Με ενοχλούσε όταν οι προπονητές δεν μπορούσαν να είναι ευγενικοί όταν έχαναν.

Ο Κλοπ ποτέ δε διαχειριζόταν καλά την ήττα. Αν νικούσε ήταν χαρούμενος, είχε πλάκα. Αν τα πράγματα δεν πήγαιναν όπως ήθελε, άλλαζε χαρακτήρα».

Κλείνοντας την αναφορά του στον Κλοπ, ο Κλάτενμπεργκ αναφέρθηκε και στην τελευταία φορά που συναντήθηκαν οι δρόμοι τους σε έναν αγώνα της Λίβερπουλ με την Τσέλσι στο Άνφιλντ:

«Η τελευταία συνάντησή μου με τον Κλοπ έγινε τον Ιανουάριο του 2017 σε έναν αγώνα της Λίβερπουλ με την Τσέλσι στο Άνφιλντ. Οι προπονητές δεν έρχονται συνήθως στα αποδυτήρια όταν παραδίδονται οι συνθέσεις, περίπου μία ώρα πριν από τη σέντρα. Εκείνη τη φορά όμως ο Κλοπ ήρθε μαζί με τον Τζόρνταν Χέντερσον.

Ήταν περίεργο. Στάθηκε εκεί και με κοιτούσε 30 δευτερόλεπτα. Ξεκίνησα να τον κοιτάζω και εγώ. Έβλεπα τον Τζόρνταν να είναι σε φάση που αναρωτιόταν τι διάολο συμβαίνει. Τι νόμιζε ο Κλοπ, ότι ήμουν βλάκας; Δε θα με εκφόβιζε. Έφυγε και σκεφτόμουν τι περίεργος τύπος».

Sports in

Έτοιμος (και) για το Διηπειρωτικό ο Ολυμπιακός!

Αν η Κ19 των «ερυθρολεύκων» κατακτήσει του Τσάμπιονς Λιγκ Νέων θα παίξει στον τελικό του Ιντερκοντινεντάλ κόντρα στη Φλαμένγκο για το Παγκόσμιο Στέμμα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024