Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σακίλ – «Σιχαίνομαι τις superteams, εγώ δεν πήγα στους αντιπάλους μου!»

Σακίλ – «Σιχαίνομαι τις superteams, εγώ δεν πήγα στους αντιπάλους μου!»

Τη δυσαρέσκειά του για τη νέα εποχή και τις superteams εξέφρασε για άλλη μια φορά ο Σακίλ Ο’Νιλ, λέγοντας πως ο ίδιος ποτέ δεν έπαιξε με τους αντιπάλους του

Ο Σακίλ Ο’Νιλ αλλά και διάφοροι NBAερς του παρελθόντος έχουν εκφράσει ουκ ολίγες φορές τη δυσαρέσκειά τους για τη μόδα της σύγχρονης εποχής που θέλει πολλούς αστέρες του σήμερα να ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μία ομάδα δημιουργώντας μία superteam με σκοπό την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο άλλοτε κυρίαρχος ψηλός της κορυφαίας λίγκας του πλανήτη, εξήγησε τη διαφορά του τότε με το τώρα τονίζοντας πως ο ίδιος ποτέ δεν αγωνίστηκε μαζί με τους αντιπάλους που δεν μπόρεσε να νικήσει.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο 49χρονος παλαίμαχος σέντερ:

«Σιχαίνομαι τις λέξεις «νέα γενιά». Παρακολουθήσαμε την εποχή πριν από την δική μας και όλοι ήμασταν ανταγωνιστικοί μεταξύ μας.

Οι νέοι παίκτες είναι… τεμπέληδες και χαριτωμένοι και μετά ζητάνε από άτομα όπως εγώ και ο Χόρι να τους δείξουμε σεβασμό. Πιστέψτε με όμως, αν ήξερα ότι θα ήταν εντάξει να πάω στο Χιούστον όταν μας κλώτσησαν τον κ…λο στους τελικούς του 1994 (όταν οι Ρόκετς πήραν το πρωτάθλημα με 4-0 εις βάρος των Μάτζικ του Σακίλ) θα το έκανα και θα έπαιζα δίπλα στον Ολάζουον.

Θα πήγαινα με τον Τζόρνταν όποτε με κέρδιζε. Ή με τον Τιμ Ντάνκαν και τον Ντέιβιντ Ρόμπινσον στους Σπερς, αφού είμαι από το Σαν Αντόνιο.

Δεν το σκεφτόμουν αυτό. Έβλεπα από πού είχα ματώσει, έγλυφα τις πληγές μου και ήθελα να νικήσω αυτούς τους τύπους και αυτό έκανα. Ο Χόρι κατέκτησε 7 πρωταθλήματα, εγώ 4 πρωταθλήματα και όποτε λέμε κάτι για την νέα γενιά λένε όλοι ότι μισούμε και δεν τους σεβόμαστε. Δεν ισχύει αυτό όμως. Απλώς ήταν διαφορετικά στην εποχή μας».

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024