Ένας 91χρονος άνδρας αυτοκτόνησε στα Χανιά, σε χωριό του Αποκόρωνα, σοκάροντας τους οικείους του και τους συγχωριανούς του.
Σύμφωνα με το ekriti.gr, ο ηλικιωμένος άνδρας έδωσε τέλος στη ζωή του την Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου μέσα στο σπίτι του. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ηλικιωμένος χρησιμοποίησε καραμπίνα και πατώντας τη σκανδάλη, έβαλε τέρμα στη ζωή του.
Δεν άφησε κάποιο σημείωμα
Οι λόγοι της αυτοκτονίας δεν έχουν διευκρινιστεί καθώς δεν φαίνεται να άφησε κάποιο σημείωμα που να εξηγεί το γιατί προχώρησε στο απονενοημένο διάβημα.
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).