Νεκρός βρέθηκε ένας 67χρονος άνδρας στα Τρίκαλα μέσα στο σπίτι του, λίγο μετά τις 7 το πρωί της Δευτέρας. Ο 67χρονος βρέθηκε απαγχονισμένος από τον γιο του στη Ζηλευτή Τρικάλων.
Είχε πάει το πρωί να φροντίσει τα ζώα του
Σύμφωνα με πληροφορίες του trikalavoice.gr, ο 67χρονος, ο οποίος βρέθηκε απαγχονισμένος, είχε φύγει το πρωί από το σπίτι, όπως κάθε μέρα, για να πάει στα ζώα του και βρέθηκε νεκρός μια ώρα αργότερα από τον γιο του.
Ο άνδρας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Τρικάλων, ενώ επί τόπου στο σημείο έφτασε και η Αστυνομία που διερευνά την υπόθεση, εξετάζοντας κάθε ενδεχόμενο.
Τι δείχνουν τα στοιχεία του υπουργείου Παιδείας για τα αποτελέσματα στις Πανελλαδικές - Από τις 150 θέσεις στη Σχολή Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Αιγαίου καλύφθηκαν μόνο τέσσερις
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, με βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρεται στις πανελλαδικές εξετάσεις και τις συμβουλές που θα δώσει στον γιο του όταν έρθει εκείνη η στιγμή
Στα ύψη κινήθηκαν αρκετές σχολές υψηλής ζήτησης στα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας. Η «ακτινογραφία» των βάσεων εισαγωγής