Ο διευθυντής της ΜΕΘ του «Παπανικολάου» αποκάλυψε ότι έφτασε απειλητική επιστολή στο νοσοκομείο.

Απειλές για τη ζωή του δέχεται ο Νίκος Καπραβέλος, διευθυντής της ΜΕΘ του Νοσοκομείου «Παπανικολάου». Ο καθηγητής, μάλιστα, αποκάλυψε ότι έφτασε απειλητική αποστολή στο νοσοκομείο.

Πιο συγκεκριμένα, μιλώντας στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Πρωινοί Τύποι», ο κ. Καπραβέλος αποκάλυψε ότι δέχεται απειλές για τη ζωή του και αναφέρθηκε χαρακτηριστικά σε μια επιστολή που έφτασε στη διοίκηση του νοσοκομείου και απευθυνόταν στον ίδιο.

Τι ανέφερε η απειλητική επιστολή

Στην ανώνυμη επιστολή, ο αποστολέας ισχυριζόταν πως δεν υπάρχει κοροναϊός και ότι ο κ. Καπραβέλος όσο και άλλοι συνάδελφοι του παραβαίνουν τον όρκο τους και προσπαθούν να μολύνουν με το εμβόλιο τους Έλληνες. Η απειλή ήταν εμφανής στο απόσπασμα που έλεγαν ότι «δεν θα αργήσει να σας τιμωρήσει ο θεός και ο άνθρωπος, αν μείνετε ζωντανοί μέχρι τότε».

Ο κ. Καπραβέλος είπε στη συνέχεια ότι βρισκόμαστε μπροστά σε μια κρίσιμη φάση της πανδημίας και ο χειμώνας που έρχεται είναι απειλητικός. Επεσήμανε, επίσης, πως αυτή τη στιγμή στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου και οι 12 κλίνες είναι κατειλημμένες από ανεμβολίαστους ασθενείς.

Τα περίεργα περιστατικά στο νοσοκομείο

Τέλος, αναφέρθηκε και σε ένα οξύμωρο περιστατικό. Υπήρξαν δυο περιπτώσεις ασθενών που έπρεπε να διασωληνωθούν, αλλά δεν ήθελαν και χρειάστηκε εισαγγελική παρέμβαση. Στη μια περίπτωση ο ασθενής έχασε τη ζωή του και όταν τα παιδιά του πήγαν στο νοσοκομείο για τα διαδικαστικά, τον ευχαρίστησαν για τις προσπάθειες που κατέβαλλε για να σώσουν τον άνθρωπο τους, αλλά του είπαν ότι οι ίδιοι δεν πρόκειται να εμβολιαστούν γιατί το εμβόλιο θα τους μολύνει.

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr