Κυριακή 03 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Μπακούρας στον ΟΤ – Σε 20 χρόνια εντάξαμε το 64% του πληθυσμού στο δίκτυο σε Θεσσαλονίκη και Θεσσαλία

Μπακούρας στον ΟΤ – Σε 20 χρόνια εντάξαμε το 64% του πληθυσμού στο δίκτυο σε Θεσσαλονίκη και Θεσσαλία

Σε κάθε πενταετές πρόγραμμα μειώνουμε κατά 50% το διοξείδιο του άνθρακα,λ είπε μεταξύ άλλων ο γενικός διευθυντής της ΕΔΑ ΘΕΣΣ

«Εμείς στα 20 χρόνια λειτουρίας περάσαμε στο δίκυτο το 64% πληθυσμού σε Θεσσαλονίκη και Θεσσαλία, όταν στην Ευρώπη χρειάστηκαν 25 χρόνια για να περάσει στο δίκτυο το 50% του πληθυσμού».

Αυτό είπε, μιλώντας στο περίπτερο του Οικονομικού Ταχυδρόμου στη ΔΕΘ, ο γενικός διευθυντής της ΕΔΑ ΘΕΣΣ, κ. Λεωνίδας Μπακούρας.

Σχολιάζοντας τις εξαγγελίες της κυβέρνησης ο κ. Μπακούρας είπε: «Το πακέτο που εξαγγέλθηκε και όσα έγιναν προηγούμενη χρονιά, η μηίεωση του φορολογικού συντελεστή στα μερίσματα, ήταν θετικά για την εταιρεία μας. Δανειστήκαμε με πολύ χαμηλό επιτόκιο για νέες επενδύσεις και αναμένεται περαιτέρω βελτίωση είτε αυτή αφορά ζητήματα που έχουν να κάνουν με το προσωπικό μας, είτε τη φοροολογία. Η μείωση της φορολογίας ασφαλώς προσελκύει μεγάλες επενδύσεις. Θα επενδύσουμε στη Θεσσαλονίκη και στη Θεσσαλία 156 εκατ. ευρώ. Είναι σημαντικό το πλαίσιο να είναι ξεκάθαρο για να γίνουν επενδύσεις».

Αναφερόμενος στα σχέδια της εταιρείας για την ανάπτυξη δικτύων στο πλαίσιο της ενεργειακής μετάβασης, ο κ. Μπακούρας σημείωσε μεταξύ άλλων ότι πρέπει να αναπτύξουμε τα δίκτυα και να μειώσουμε το διοξείδιο του άνθρακα. «Εμείς, σε κάθε πενταετές πρόγραμμα μειώνουμε κατά 50% το διοξείδιο του άνθρακα στη Θεσσαλονίκη και στη Θεσσαλία», είπε χαρακτηριστικά.

Sports in

Ο Μίλτος Τεντόγλου γιόρτασε το χρυσό μετάλλιο σε… fast food!

Ο πάντα αντισυμβατικός Μίλτος Τεντόγλου ξάφνιασε με τον τρόπο που γιόρτασε το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου τρώγοντας σε fast food. Τι έκανε την επόμενη μέρα του χρυσού μεταλλίου.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Κυριακή 03 Μαρτίου 2024