Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πώς μια επίσκεψη στη ΔΕΘ μπορεί να μας δείξει το μέλλον της ηλεκτροκίνησης

Πώς μια επίσκεψη στη ΔΕΘ μπορεί να μας δείξει το μέλλον της ηλεκτροκίνησης

Γνωρίστε το πράσινο μέλλον της Ελλάδας και κερδίστε τα υπερσύγχρονα δώρα της Protergia

Είναι γεγονός. Μετά από ένα χρόνο απουσίας, η ΔΕΘ ανοίγει ξανά τις πύλες της και γίνεται η πρώτη μεγάλη έκθεση στην Ευρώπη που πραγματοποιείται με φυσική παρουσία μετά το ξέσπασμα του κοροναϊού – φυσικά, με τήρηση όλων των υγειονομικών μέτρων που απαιτούνται για την ασφάλειά μας. Με κεντρικό θέμα το Παρελθόν, το Παρόν και το Μέλλον της Ελλάδας, η 85η ΔΕΘ είναι αφιερωμένη στη χώρα μας και τις προοπτικές της για ένα καλύτερο αύριο.

Επομένως, από τα περίπτερά της δεν θα μπορούσε να λείπει και η MYTILINEOS, που έχει ταυτίσει το όνομά της με την εταιρική υπευθυνότητα και τη βιώσιμη ανάπτυξη, εντάσσοντας τους δύο αυτούς άξονες σε κάθε δραστηριότητά της. Και κατ’ επέκταση, το ίδιο ισχύει και για την Protergia, που έχει καταφέρει να χαράξει το δρόμο για το μέλλον της ενέργειας – είτε αναφερόμαστε στην ηλεκτρική, είτε στο φυσικό αέριο – δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για ένα πιο βιώσιμο, πράσινο αλλά και οικονομικό μέλλον.

Με κεντρικό της μήνυμα «100% ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΛΛΟΝ», η Protergia επιβεβαιώνει εκ νέου το όραμά της και υποστηρίζει τις δεσμεύσεις της φέρνοντας τους καταναλωτές σε επαφή με την έννοια της βιωσιμότητας, αλλά και με την πραγματικότητα της ηλεκτροκίνησης.

Στο φουτουριστικό περίπτερο της εταιρείας στην 85η ΔΕΘ κάθε μια από αυτές τις δυο πλευρές έχει τον δικό της χώρο, που σηματοδοτείται με τη διχοτόμηση σε ένα πράσινο και ένα μπλε τμήμα που συμβολίζουν το Sustainability και το E-mobility αντιστοίχως.

Σε όλη τη διάρκεια της Έκθεσης, η ομάδα της Protergia θα βρίσκεται εκεί για να μας ενημερώνει για τις καινοτόμες λύσεις της εταιρείας, όπως τα εξελιγμένα προϊόντα Ηλεκτροκίνησης Protergia Charge, αλλά και για τις ολοκληρωμένες λύσεις Ηλεκτρικής Ενέργειας & Φυσικού Αερίου για το σπίτι και την επιχείρηση – ενώ παράλληλα προσφέρει δώρα που επιταχύνουν τη μετάβαση σε πιο πράσινες λύσεις.

Στο περίπτερο της Protergia, μπορούμε να δούμε το νέο ηλεκτροκίνητο μοντέλο της Volkswagen, το ID-3 και να μπούμε στην κλήρωση για να απολαύσουμε τις αθόρυβες, «καθαρές» διαδρομές του για ένα Σαββατοκύριακο, παίρνοντας μια γεύση από το μέλλον.

Ο μεγάλος νικητής, θα δει την καθημερινότητά του να διευκολύνεται και να απαλλάσσεται από τους ρύπους των μετακινήσεων στην πόλη, κερδίζοντας ένα ηλεκτρικό ποδήλατο GIANT ENTOUR E+ – αλλά και όλοι οι υπόλοιποι επισκέπτες του περιπτέρου της Protergia θα κερδίσουν άμεσα πράσινα δώρα.

Για να επιβραβεύσει τη στροφή μας προς έναν πιο οικολογικό τρόπο ζωής, η εταιρεία μάς καλεί να αυξήσουμε τις συμμετοχές μας στην κλήρωση παίρνοντας μέρος στο διαδραστικό παιχνίδι Energy Hunters και ενώνοντας τις δυνάμεις μας με την Protergia για να αλλάξουμε τις συνήθειές μας.

Ανακαλύψτε όλα τα δώρα Protergia στο περίπτερο της εταιρείας, δίπλα στο Βελλίδειο, κοντά στην κεντρική είσοδο ΧΑΝΘ.

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024