Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Οργισμένος Γιάννης Αντετοκούνμπο – «Αν το ξανακάνεις, θα σου ρίξω μπουνιά…»

Οργισμένος Γιάννης Αντετοκούνμπο – «Αν το ξανακάνεις, θα σου ρίξω μπουνιά…»

Μια επική στιγμή μεταξύ του Γιάννη Αντετοκούνμπο και του άλλοτε συμπαίκτη του Θον Μέικερ, αποκαλύπτεται στο βιβλίο «Γιάννης – Εκτόξευση στα Αστέρια»

Το βιβλίο του Γιάννη Αντετοκούνμπο «Γιάννης – Εκτόξευση στα Αστέρια», αποκαλύπτει ουκ ολίγες ενδιαφέρουσες ιστορίες για τον Έλληνα πρωταθλητή του NBA και μία από αυτές σχετίζεται με τον άλλοτε συμπαίκτη του στους Μιλγουόκι Μπακς, Θον Μέικερ.

Πιο συγκεκριμένα, η συγγραφέας του βιβλίου, Μίριν Φέιντερ ξετυλίγει το κουβάρι μιας επικής στιγμής που είχε πρωταγωνιστές τους Αντετοκούνμπο και Μέικερ σε ένα παιχνίδι με τους Ντιτρόιτ Πίστονς.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Ο Γιάννης έδινε το καλό παράδειγμα και με την ίδια την απόδοσή του. Σε έναν αγώνα με τους Πίστονς, μοίραζε ασίστ με το τσουβάλι στον Μέικερ, ο οποίος ήταν καυτός και έβαζε το ένα τρίποντο μετά το άλλο, ακόμα και στον αιφνιδιασμό. «Γιέεεααααα», ζητωκραύγαζε ο Γιάννης

Στην αμέσως επόμενη φάση, όμως, ο Μέικερ σούταρε airball και κατέβασε το κεφάλι ντροπιασμένος. Όταν ο Γιάννης τού ξανάδωσε την μπάλα, ο Μέικερ προτίμησε να την επιστρέψει στον αποστολέα παρά να δοκιμάσει σουτ. «Πάρ’ την και σούταρε!» του φώναξε ο Γιάννης. Αλλά ο Μέικερ πήγε πάλι πάσο, εξοργίζοντας τον συμπαίκτη του.

«Άκου!» του είπε ο Γιάννης στο επόμενο τάιμ-άουτ. «Όταν είσαι ελεύθερος, οφείλεις να σουτάρεις. Δεν με νοιάζει αν φοβάσαι, στα τέτοια μου αν θα το χάσεις! Όσες φορές κι αν αστοχήσεις, πρέπει να συνεχίσεις να εκτελείς. Αν ξαναδιστάσεις, θα σου ρίξω μπουνιά!». Ο Μέικερ γούρλωσε τα μάτια έκπληκτος και κατάλαβε ότι ο Γιάννης δεν αστειευόταν. Έμοιαζε έτοιμος να του δώσει μπούκετο».

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024