Τhe Bachelor – Ξεκίνησαν οι κόντρες και τα… γαλλικά
Τα κορίτσια έχουν βγει εκτός εαυτού
Αγριέψαν τα πράγματα στο Bachelor με τα κορίτσια να γίνονται όλο και πιο διεκδικητικές.
Μετά την απόφαση του Αλέξη Παππά να δώσει το τριαντάφυλλο στη Γιώτα, έγινα κυριολεκτικά κόλαση.
Όλες την κατηγορούν ότι είναι διπρόσωπη και το γεγονός ότι επέστρεψε στη βίλα όπου ζουν όλες μαζί τις έκανε έξαλλες.
Έτσι, όταν μπήκε στο σαλόνι και κουνούσε επιδεικτικά το τριαντάφυλλο, οι κοπέλες εκνευρίστηκαν τόσο πολύ που η Άννα έτρεξε στο μέρος της, άρπαξε το τριαντάφυλλο και το… μάδησε!
Φυσικά η Γιώτα έμεινε εμβρόντητη να την κοιτάει με αυτό που είχε κάνει ενώ οι περισσότερες από τις κοπέλες επικρότησαν την κίνηση της Άννα.
Η ένταση συνεχίστηκε και αργότερα με τη Γιώτα να τα βάζει με σχεδόν όλες τις κοπέλες μέσα στη βίλα και εκείνες να λένε και να ξαναλένε πως εκείνη είναι διπρόσωπη και κακιά.
Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα
- Η Πάμελα Άντερσον ένιωσε «αηδία» όταν βρέθηκε κοντά στον Σεθ Ρόγκεν στις Χρυσές Σφαίρες
- Επίδειξη ταλέντου και ψυχής
- Σε ποια ιστοσελίδα των ΗΠΑ θα μπεις αν πατήσεις στο nazis.us;
- Συγγνώμη Κυρανάκη μετά το σάλο για το σεξιστικο σχόλιο του στην Πέρκα
- Αρτέτα: «Γεννήθηκα με σοβαρή δυσλειτουργία στην καρδιά – Η μητέρα μου δεν ήθελε ποτέ να παίξω ποδόσφαιρο»
- Λέσβος: Με μια βουτιά στα κρύα νερά της θάλασσας γιόρτασαν την αθώωσή τους οι διασώστες μεταναστών της ERCI



