Πανικός προκλήθηκε σε μια γειτονιά της Λαμίας όταν ένας ηλικιωμένος βγήκε στην αυλή του σπιτιού του και άρχισε να πυροβολεί στον αέρα τρομοκρατώντας τους γείτονες. Αιτία;
Ο ηλικιωμένος βρισκόταν σε καραντίνα καθώς είχε βρεθεί θετικός στον κοροναϊό.
Σύμφωνα με το Lamiareport.gr o ηλικιωμένος φέρεται να είπε ότι δεν άντεχε την καραντίνα και ότι τα έβαλε με τον Θεό που κόλλησε κοροναϊό.
Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ έφτασαν αμέσως στο σημείο και αφαίρεσαν την καραμπίνα από τον ηλικιωμένο.
Η υπόθεση των άσκοπων πυροβολισμών αναμένεται να πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.