Χριστίνα Μπόμπα – Όλα είναι διπλά στο σπίτι της
Δείτε το story της και θα καταλάβετε.
Την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της διανύει η Χριστίνα Μπόμπα. Η instagrammer στις αρχές του καλοκαιριού έφερε στον κόσμο τα δίδυμα μωρά της και από τότε πλέει σε πελάγη ευτυχίας.
Το σπίτι της έχει γεμίσει με χαμόγελα, χαρές και πολλά παιχνίδια. Η ίδια, μαζί με τον σύζυγό της, Σάκη Τανιμανίδη, έχει αφιερωθεί στην ανατροφή των κοριτσιών της και απολαμβάνει τη μητρότητα στο έπακρο.
Μάλιστα, πολύ συχνά αναρτά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες και βίντεο από διάφορες στιγμές τους.
Το ίδιο έκανε και σήμερα. Ανέβασε ένα story, στο οποίο μας δείχνει πώς έχει γίνει το σαλόνι του σπιτιού της, μετά τον ερχομό των διδύμων.
Όπως θα δείτε παρακάτω έχει διπλές κούνιες, διπλά κρεβατάκια και διπλά μπιμπερό. «Όταν στο σαλόνι μας είναι όλα διπλά», σχολίασε σχετικά η ίδια.
Δείτε το story της παρακάτω
Δείτε επίσης κάποιες οικογενειάκες της στιγμές
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
- Αρκάς: Η καλημέρα της Πέμπτης
- Αυτά είναι τα έξι «μυστικά» για καλή ψυχική υγεία
- Συνεδρίαση ΚΟ ΝΔ: Πίσω από το «παραβάν» της συνταγματικής αναθεώρησης επιχειρεί ο Μητσοτάκης να κρύψει τη δυσαρέσκεια των βουλευτών
- Τετραήμερη εργασία: Ανεδαφική ιδέα ή εφικτή πρόταση;
- Συνταγή: Chimichanga με κοτόπουλο και αβοκάντο
- Υπόθεση Έπσταϊν: Στο στόχαστρο ο υπουργός Εμπορίου, Χάουαρντ Λάτνικ – «Είναι παθολογικός ψεύτης» λένε οι Δημοκρατικοί
- Αναφορές ότι το Ιράν θα απαντήσει σήμερα στην πρόταση των ΗΠΑ – Συνεχίζονται οι ισραηλινοί βομβαρδισμοί στον Λίβανο
- Τι έδειξε μια νέα έρευνα για τη μεσογειακή διατροφή;
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 07.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/pexels-juliano-ferreira-102048601-9466837-315x220.jpg)













































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442