Όπως αναφέρει στο νέο της βίντεο η Χριστίνα Μπόμπα, ξεκινώντας περιγραφές από την καθημερινότητά της ως μητέρα, την πάτησε με τον ύπνο των κοριτσιών της με αποτέλεσμα μια ωραιότατη οικογενειακή αγρύπνια!
Με ένα νέο βίντεο στο Instagram η σύζυγος του Σάκη Τανιμανίδη μας ενημέρωσε για το δύσκολο βράδυ που πέρασε.
«Σήμερα έχω πάθει Μαρία Ηλιάκη. Ναι, αυτό που μπαίνει και μας λέει τις εμπειρίες της και πώς τα πέρασε.
Και χθες έκανα το λάθος, το μέγα λάθος να μην κάνω μπάνιο τα κορίτσια το βράδυ με αποτέλεσμα να χάσουν την ρουτίνα τους, να κοιμηθούν από τις 7 το απόγευμα και να ξυπνήσουν 01:00 νομίζοντας ότι είναι μέρα.
Άρχισαν να γελάνε, να παίζουν, να κλαίνε… Το μάτι γαρίδα, ποτέ ξανά! Σήμερα όλη μέρα κουτουλάνε, δεν τρώνε, νυστάζουν πάρα πολύ», αποκάλυψε η Χριστίνα Μπόμπα.
Στις 17-18 Ιουλίου, στις πρώην Φυλακές της Αίγινας, έρχεται το 2ο Aegina Jazz Festival με μερικά από τα κορυφαία ονόματα της ελληνικής και διεθνούς τζαζ σκηνής
Tο Release Athens 2026 συνεχίζει ακάθεκτο το πρόγραμμά του, υποδεχόμενο μέσα στην εβδομάδα μερικά από τα σημαντικότερα ονόματα της διεθνούς και εγχώριας μουσικής σκηνής.