Ανείπωτος πόνος στην κηδεία του 15χρονου στην Αρκαδία – Τα κρίσιμα ερωτήματα για τον θάνατο του
Θλίψη και ερωτήματα για τον θάνατο του 15χρονου
Με θλίψη αλλά και ερωτήματα έγινε στην Αρκαδία η κηδεία του 15χρονου μαθητή που άφησε την τελευταία του πνοή λίγα 24ωρα μετά την πρώτη δόση του εμβολίου.
Την ίδια στιγμή όλοι στην περιοχή περιμένουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων, που θα αποσαφηνίσουν την αιτία του θανάτου.
Συγγενείς αλλά και φίλοι του άτυχου 15χρονου, είπαν το τελευταίο αντίο στην εκκλησία του χωριού Μαντέικα στην Αρκαδία, το μεσημέρι της Τετάρτης.
Στο Arcadia Live μίλησε και ο αδελφός του μικρού Ηλία για τον χαρακτήρα του παιδιού, τονίζοντας ότι ήταν απόλυτα υγιής και δραστήριος.
Υπενθυμίζεται ότι ο 15χρονος μαθητής είχε κάνει την πρώτη δόση του εμβολίου μόλις λίγες ημέρες πριν πεθάνει το πρωί της Δευτέρας.
- Marfin: Σοκαριστικό βίντεο ντοκουμέντο από τη δολοφονική εμπρηστική επίθεση
- Ανησυχία με Γιαμάλ στην Ισπανία: Δεν προπονήθηκε την Πέμπτη (vid)
- Ατύχημα με Τραμ και τρίκυκλο στον Φλοίσβο – Ένα 9χρονο κορίτσι τραυματίστηκε ελαφρά
- «I Play Rocky»: Πρώτο τρέιλερ για την ιστορία του Σιλβέστερ Σταλόνε
- Πυρκαγιές στο Οντάριο: Ο καπνός από τις φωτιές του Καναδά εξαπλώνεται προς τις ΗΠΑ
- ΕΠΟ: Τέλος του μήνα η συζήτηση για Έλληνες διαιτητές στα ντέρμπι της Super League
- Φωτιά στον Ασπρόπυργο – Μήνυμα από το 112
- Καλό παράδεισο κυρία Κοκοβίκου: Ένα διαφορετικό «αντίο» στη Μάρω Κοντού στην Πλάκα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 16.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/manouchehr-hejazi-QeoXkIesiCo-unsplash-315x220.jpg)































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442