Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μετά το Davis Cup θα αγωνιστεί στη Βοστώνη ο Τσιτσιπάς

Μετά το Davis Cup θα αγωνιστεί στη Βοστώνη ο Τσιτσιπάς

Στη Βοστώνη και στο Laver Cup θα αγωνιστεί ο Στέφανος Τσιτσιπάς μετά από τους αγώνες του Davis Cup με την Λιθουανία στο Ηράκλειο Κρήτης.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχει προσθέσει στο πρόγραμμά του τους αγώνες της Ελλάδας με τη Λιθουανία για το Davis Cup, που διεξαχθούν στο Ηράκλειο, αρχής γενομένης από την Τετάρτη.

Μετά την προσπάθειά του με τα γαλανόλευκα ο Έλληνας πρωταθλητής θα αναχωρήσει για τη Βοστώνη, όπου θα συμμετάσχει για 2η φορά στο Laver Cup που θα «φιλοξενηθεί» στο Boston Garden από τις 24 έως τις 26 Σεπτεβρίου.

Το Laver Cup είναι η μάχη της Ευρώπης με τον υπόλοιπο κόσμο, είναι μια ιδέα του Ρότζερ Φέντερερ, αλλά φέτος για πρώτη φορά δεν θα παίξει κανένα μέλος του Big-3.

Μαζί με τον Στέφανο στην ομάδα της Ευρώπης είναι ο Μεντβέντεφ, ο Ζβέρεφ, ο Ρουντ, ο Ρούμπλεφ και ο Μπερετίνι. Στην ομάδα του κόσμου είναι ο Κύργιος, ο Αλιασίμ, ο Σαποβάλοφ, ο Σβάρτσμαν, ο Οπέλκα και ο Ίσνερ.

Για τελευταία φορά διεξήχθη το 2019 με τον Στέφανο Τσιτσιπά να είναι νικητής με την ομάδα της Ευρώπης στην οποία έπαιζαν οι Φέντερερ, Ναδάλ.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024