
Έκτορας Μποτρίνι – «Υπάρχει ένα overdose μαγειρικής και στο τέλος θα βαρυστομαχιάσουμε»
Ο διάσημος σεφ είπε αστειευόμενος ότι θα... βαρυστομαχιάσουμε
Την άποψή του για την πληθώρα των ριάλιτι μαγειρικής που έχει η φετινή σεζόν είπε ο Έκτορας Μποτρίνι.
Ο διάσημος σεφ είπε αστειευόμενος ότι θα… βαρυστομαχιάσουμε.
Ο ίδιος σχολίασε: «Η μαγειρική αρέσει. Το θέμα είναι να πηγαίνουν και καλά. Υπάρχει ένα overdose μαγειρικής, θα έπρεπε να είναι λίγο πιο σταδιακά τα πράγματα. Υπάρχει πάρα πολλή μαγειρική αυτή τη στιγμή στην τηλεόραση και στο τέλος θα βαρυστομαχιάσουμε».
Θα κάνει τηλεόραση; «Στο μέλλον, προσεχώς, αυτή τη στιγμή είναι όλες οι ζώνες καλυμμένες, πρωί, μεσημέρι, βράδυ, φτάνει!» είπε με νόημα.
Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα
- Πόλεμος στην εστίαση
- «Αλυσίδα» τα μεγάλα λάθη μόνο κατά του Ολυμπιακού από τους ξένους διαιτητές στα πλέι οφ της Super League
- Θεσσαλονίκη: Αποχωρεί η FedEx από το αεροδρόμιο «Μακεδονία»
- Μπρέσια – Ολυμπιακός 16-17: Θρίαμβος του Θρύλου που επέστρεψε στο Final Four του Champions League!
- Διπλωματικό πόκερ: Γιατί ο Σι Τζινπίνγκ δεν πρόκειται να κάνει τη χάρη στον Τραμπ για τη Μέση Ανατολή
- Λαζόπουλος για υποκλοπές: Αν υπήρχε γιατρός να εξετάζει πολιτικές ασθένειες, θα έλεγε ότι η Δημοκρατία έχει πάψει να λειτουργεί




