Αλλαγές προκάλεσε στην πρώτη 20άδα της παγκόσμιας κατάταξης της ATP το τελευταίο γκραν σλαμ της χρονιάς, το US Open, το οποίο κατέκτησε ο Ντανιίλ Μεντβέντεφ.
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς παραμένει στην τρίτη θέση του κόσμου με 8.350 βαθμούς, πίσω από το σέρβο Νόβακ Τζόκοβιτς και το ρώσο Μεντβέντεφ, ο οποίος πλησίασε στην κορυφή του κόσμου.
Η πρώτη δεκάδα της παγκόσμιας κατάταξης έχει ως εξής:
Είναι Μάιος του 1980 και οι Άγγλοι παρακολουθούν από κοντά για πρώτη φορά τον άνθρωπο που θα τους στερήσει το Μουντιάλ έξι χρόνια αργότερα, τον 19χρονο τότε Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα.
Η ΠΑΕ Άρης ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Μιχάλη Γρηγορίου για τα επόμενα δύο χρόνια, ενώ ο Έλληνας τεχνικός αναφέρθηκε στον μεγάλο του στόχο.
Ο Ζαν Μοντέρο είναι ένα από τα πιο «καυτά» ονόματα στη Euroleague και στην Ιταλία ανάβουν… φωτιές για συμφωνία με τον Ολυμπιακό – Τι αναφέρουν στη γειτονική χώρα για τον κορυφαίο παίκτη της Βαλένθια.