Η Ρόμα πήρε μια αγχωτική νίκη κόντρα στη Σασουόλο χάρη στο λυτρωτικό γκολ του Στέφαν Ελ Σαράουι στις καθυστερήσεις, αναγκάζοντας τον Ζοσέ Μουρίνιο να τρέξει μέχρι τις κερκίδες και να πανηγυρίσει έξαλλα μαζί με τους παίκτες του.

Δείτε το βίντεο

Ο Special One μίλησε στη συνέντευξη Τύπου για εκείνη την «ηλεκτρισμένη» στιγμή λέγοντας χαρακτηριστικά πως ένιωθε σαν μικρό παιδί.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Ήταν ένα εκπληκτικό παιχνίδι, ήταν απίστευτο το συναίσθημα καθώς θα μπορούσε να τελειώσει 6-6 ή 7-7. Θα μπορούσε να είχε πάρει τη νίκη η Σασουόλο όμως στο τέλος πήραμε εμείς τη νίκη.

Στην εβδομάδα αυτή κορόιδευα ακόμα και τον εαυτό μου όταν έλεγα σε όλους πως δεν ήταν ένα ιδιαίτερο παιχνίδι. Ήταν το ματς Νο. 1000, ήταν σημαντικό για μένα.

Τώρα θα θυμάμαι πως το ματς Νο. 1000 ήταν αυτό. Δεν ήθελα να χάσω, είχα έναν τρομακτικό φόβο σχετικά με αυτή τη ανάμνηση.

Στα 20 τελευταία λεπτά ο Ρουί Πατρίσιο έκανε δύο εκπληκτικές επεμβάσεις ενώ εμείς χάσαμε γκολ μπροστά σε άδεια εστία. Για έναν ουδέτερο φίλαθλο, ήταν ένα εκπληκτικό παιχνίδι.

Στον πανηγυρισμό μου για το γκολ του Ελ Σαράουι, δεν ήμουν 58 ετών αλλά 12-14, όταν άρχισα να ονειρεύομαι. Ήταν η κούρσα ενός παιδιού.

Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Ντιονίζι και στην ομάδα του, έκαναν ένα φανταστικό παιχνίδι. Εάν είχαν πάρει εκείνη τη νίκη δεν θα είχα τίποτα να πω».