Μητσοτάκης – Επίσκεψη στο σεισμόπληκτο Δαμάσι για τα εγκαίνια του νέου σχολείου
Το κτίριο χτίστηκε στη θέση του σχολείου που είχε υποστεί ανεπανόρθωτες ζημιές από τον σεισμό της 3ης Μαρτίου.
Στο Δαμάσι, θα βρεθεί σήμερα ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, όπου στις 9.30 π.μ. θα πραγματοποιηθεί η τελετή του αγιασμού όπως και τα εγκαίνια του νέου κτιρίου του Δημοτικού Σχολείου.
Το κτίριο χτίστηκε στη θέση του σχολείου που είχε υποστεί ανεπανόρθωτες ζημιές από τον σεισμό της 3ης Μαρτίου, ενώ τότε ο πρωθυπουργός είχε παρέμβει, ώστε άμεσα να υπάρξει η ανοικοδόμηση της νέας σχολικής μονάδας.
Στη συνέχεια και περί τις 11.30 π.μ. ο Κυριάκος Μητσοτάκης, σύμφωνα με το larissanet, θα επισκεφθεί τα Φάρσαλα, όπου με εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και φορείς θα συζητήσει τα ανοιχτά ζητήματα της περιοχής.
- Ιράν: Έκτη συνεχόμενη νύχτα βομβαρδισμών των ΗΠΑ – Στοχοποίησαν πολιτικές υποδομές
- Δάσκαλος κατά μαθητή: Τι λένε Ντε Λα Φουέντε και Σκαλόνι για την σχέση τους (pic)
- Τι πρέπει να ξέρουμε για τον ιό του Δυτικού Νείλου – Οι ηλικιακές ομάδες που πρέπει να προσέχουν
- Μάθετε μια νέα γλώσσα, επιβραδύνει τη γήρανση του εγκεφάλου – Τι δείχνει νέα έρευνα
- Οι «Βρικόλακες» του Χένρικ Ίψεν επιστρέφουν για 3η χρόνια στο θέατρο Radar
- Ο Τραμπ, οι εκλογές και η «απειλή του κομμουνισμού»
- The Expla-in Project | Το ΠΑΣΟΚ, τo «φάντασμα» του άρθρου 16, και η συνταγματική αναθεώρηση
- Παραιτήθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ ο Γιάννης Ραγκούσης λέγοντας «ευχαριστώ»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 17.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/presley-roozenburg-qXIn8tF6VTI-unsplash-1-315x220.jpg)


























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442