Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ελισάβετ Κωνσταντινίδου - Σάλος από τη δήλωσή της για τον Φιλιππίδη - Σκληρή γλώσσα από καλλιτέχνες

Ελισάβετ Κωνσταντινίδου – Σάλος από τη δήλωσή της για τον Φιλιππίδη – Σκληρή γλώσσα από καλλιτέχνες

Δείτε τι λένε οι συνάδερφοί της...

Σφοδρές ήταν οι αντιδράσεις του καλλιτεχνικού κόσμου στις δηλώσεις της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, για τον Πέτρο Φιλιππίδη και τις υποθέσεις βιασμού, για τις οποίες κατηγορείται.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, μιλώντας στην εκπομπή του Alpha «Καλύτερα δε γίνεται», σχολίασε πως ήταν άστοχο αυτό που είπε η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου και μεταξύ άλλων σημείωσε: «Ο τρόπος που το είπε δεν ξέρω αν αντικατοπτρίζει κανονικά τη σκέψη της ή αν έχει μπερδευτεί και η ίδια στον τρόπο που μίλησε και πώς τοποθετήθηκε. Έτσι νομίζω απ’ όσο ξέρω την Ελισάβετ από πολύ νέα. Φαντάζομαι ότι αν είχε συμβεί στην κόρη της δεν θα μιλούσε με τον ίδιο τρόπο».

Εναντίον της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου στράφηκε και ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης: «Είναι αδυναμία… μα δεν είναι κακούργημα; Φταίνε τα σκοτάδια του… μα δεν είναι το σκοτάδι το ίδιο; Δεν κάνουμε τόσο παρέα πλέον… μα δεν ήσασταν στενοί φίλοι; Λυπάμαι για τους θύτες… δεν τους καταδικάζω τους θύτες; Καθίστε καλά… όχι, εσείς καθίστε καλά», έγραψε χαρακτηριστικά στον λογαριασμό του στα social media.

Στο ίδιο μήκος κύματος και η αντίδραση του προέδρου του Πειθαρχικού του ΣΕΗ Πασχάλη Τσαρούχα: “Μια σκέψη: Αντί τα κανάλια να ‘κόβουν’ τις επαναλήψεις εκπομπών με πρωταγωνιστές κατηγορούμενους για βιασμούς – κακοποιήσεις (αδικώντας έτσι και συναδέλφους που πραγματικά δεν είχαν ιδέα), δεν θα ήταν προτιμότερο να εξαιρούν από τις νέες παραγωγές τους πρωταγωνιστές που υποστηρίζουν δημοσίως τους κατηγορούμενους βιαστές – κακοποιητές; Πιο τίμιο μου φαίνεται”, έγραψε ο Πασχάλης Τσαρούχας.

Ωστόσο, οι αντιδράσεις δεν σταματούν εδώ. Στο «Πρωϊνό» φιλοξενήθηκαν δηλώσεις από αρκετούς ηθοποιούς που επίσης κατέκριναν τα όσα είπε η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου.

Η ηθοποιός Πηνελόπη Πιτσούλη ανέφερε μεταξύ άλλων: «Η αδυναμία στον τζόγο είναι μια αδυναμία που αφορά εσένα και καταστρέφει εσένα, αλλά να έχεις μία αδυναμία πληγώνοντας και καταστρέφοντας κάποιον άλλον, αυτό δε λέγεται αδυναμία, αυτό λέγεται διαστροφή».

Ο Κώστας Αρζόγλου πήρε θέση για τα όσα ακούστηκαν λέγοντας: «Τελείως λάθος και αυτά τα πράγματα θα έπρεπε να τα κουβεντιάζουμε στο Σωματείο. Όλοι μας έχουμε αδυναμίες αλλά σε καμία περίπτωση αυτές δεν είναι ποινικά διώξιμες. Όσο κρατάει αυτή η κατηγορία για τον Πέτρο νομίζω ότι πρέπει να ακολουθηθεί αυτό».

Από την πλευρά της και η Βάσια Παναγοπούλου αποδοκίμασε σφόδρα τα λεγόμενα της συναδέλφου της: «Είναι προφανώς φίλη του και θέλησε να πάει την κουβέντα εκεί. Και για μένα οι τοποθετήσεις της δεν είναι σωστές, είναι απαράδεκτες. Όχι δεν είναι αδυναμία να στριμώχνεις και να βιάζεις, είναι έγκλημα. Πρέπει να ανακαλέσει».

Η Ελένη Τζώρτζη που από την αρχή είχε στραφεί κατά του Πέτρου Φιλιππίδη όντας έξαλλη είπε: «Αυτά τα πράγματα δεν λέγονται δημόσια. Είναι απαράδεκτο, αφενός για τα θύματα, αφετέρου για όλο το συνάφι των ηθοποιών. Αυτά τα πράγματα είναι μηνύσιμα. Δεν μπορείς να αποκαλείς έναν κλάδο ολόκληρο εν δυνάμει βιαστές. Για όνομα του Θεού! Για όνομα του Θεού! Μιλάμε για κακουργήματα! Είναι απαράδεκτο να ακούγονται αυτά τα πράγματα. Προφανώς και πρέπει να ζητήσει συγγνώμη! Εγώ αν είχα κάνει τέτοιο λάθος θα είχα πάει να παραδοθώ στην αστυνομία», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ελένη Τζώρτζη.

Οι δηλώσεις της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου

Υπενθυμίζεται ότι η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, μιλώντας για τον Πέτρο Φιλιππίδη είπε πως «ο κάθε άνθρωπος έχει το δικό του σχέδιο ζωής. Για κάποιο λόγο συνέβησαν όλα αυτά».

«Αν μου είχε συμβεί κάτι αντίστοιχο εγώ δεν θα μπορούσα να μην αντιδράσω» παραδέχτηκε η ίδια ενώ υποστήριξε πως οι άνθρωποι «δεν είμαστε μόνο ένα πράγμα. Όλοι έχουμε πράγματα για τα οποία ντρεπόμαστε».

Παράλληλα η αγαπημένη ηθοποιός συνέχισε αναφερόμενη στον προφυλακισμένο Πέτρο Φιλιππίδη λέγοντας: «Όλοι ερχόμαστε προ των ευθυνών μας. Και ο ίδιος ήρθε αντιμέτωπος με τις δικές του. Τι θέλουμε άλλο; Να τον κρεμάσουμε κιόλας;» αναρωτήθηκε προκαλώντας θύελλα αντιδράσεων.

«Οι ηθοποιοί είναι και αυτοί άνθρωποι με αδυναμίες. Πάντα ήταν έτσι. Η δικαιοσύνη είναι εδώ και αν πρέπει να τιμωρηθεί θα τιμωρηθεί. Πόσο αθώοι είμαστε όλοι μας;» τόνισε και κατέληξε αποκαλύπτοντας πως έχει μιλήσει τηλεφωνικά με τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024