Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Σπύρος Μπιμπίλας - «Καρφιά» σε Κωνσταντινίδου για τον Φιλιππίδη - «Αν είχε συμβεί στην κόρη της...»

Σπύρος Μπιμπίλας – «Καρφιά» σε Κωνσταντινίδου για τον Φιλιππίδη – «Αν είχε συμβεί στην κόρη της…»

Ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, μιλώντας στην εκπομπή «Καλύτερα δε Γίνεται» τόνισε πως ήταν άστοχο το σχόλιο της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου

Τις δηλώσεις της ηθοποιού Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, αναφορικά με τον Πέτρο Φιλιππίδη, οι οποίες προκάλεσαν σάλο, σχολίασε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, μιλώντας στην εκπομπή «Καλύτερα δε Γίνεται» τόνισε πως ήταν άστοχο το σχόλιο της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου.

«Αναγκάστηκα να τη δω τη συνέντευξη γιατί με πήραν πολλοί άνθρωποι τηλέφωνο, δεν το ήξερα. Διαχειριζόμαστε μία πολύ δύσκολη κατάσταση και πολλοί άνθρωποι μπορεί να κάνουν αστοχίες σ’ αυτά που λένε» είπε και συμπλήρωσε:

«Επειδή δεν θέλω μεταξύ μας οι ηθοποιοί να φαγωθούμε εξαιτίας αυτού του πράγματος, θέλω να επιστήσω την προσοχή σε όσους μιλάνε, να σκέφτονται καλά πριν μιλήσουν, γιατί εκτίθενται ανεπανόρθωτα μερικές φορές.

»Μπορεί και εγώ να έχω εκτεθεί γι’ αυτά που έχω πει γιατί κάποιοι κατηγορούμενοι ήταν πολύ φίλοι μου, άρα βρίσκομαι σε δύσκολο και λεπτό σημείο και πρέπει να σκέφτομαι καλά τι λέω πριν το πω».

«Άστοχο το σχόλιο της»

«Επειδή μιλάτε για την Ελισάβετ, πιστεύω ήταν άστοχο το σχόλιό της. Ο τρόπος που το είπε δεν ξέρω αν αντικατοπτρίζει κανονικά τη σκέψη της ή αν έχει μπερδευτεί και η ίδια στον τρόπο που μίλησε και πώς τοποθετήθηκε. Έτσι νομίζω απ’ όσο ξέρω την Ελισάβετ από πολύ νέα. Φαντάζομαι ότι αν είχε συμβεί στην κόρη της δεν θα μιλούσε με τον ίδιο τρόπο».

Οι δηλώσεις της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου που προκάλεσαν σάλο

Υπενθυμίζεται πως η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, μιλώντας στο MEGA το πρωί του Σαββάτου, χαρακτήρισε τον Πέτρο Φιλιππίδη «σπουδαίο ηθοποιό και σκηνοθέτη».

«Ο κάθε άνθρωπος έχει το δικό του σχέδιο ζωής. Για κάποιο λόγο συνέβησαν όλα αυτά» είπε διαχωρίζοντας την ιδιότητα του καλλιτέχνη και του ανθρώπου.

«Αν μου είχε συμβεί κάτι αντίστοιχο εγώ δεν θα μπορούσα να μην αντιδράσω» παραδέχτηκε η ίδια ενώ υποστήριξε πως οι άνθρωποι «δεν είμαστε μόνο ένα πράγμα. Όλοι έχουμε πράγματα για τα οποία ντρεπόμαστε».

Παράλληλα, η αγαπημένη ηθοποιός συνέχισε αναφερόμενη στον προφυλακισμένο Πέτρο Φιλιππίδη λέγοντας: «Όλοι ερχόμαστε προ των ευθυνών μας. Και ο ίδιος ήρθε αντιμέτωπος με τις δικές του. Τι θέλουμε άλλο; Να τον κρεμάσουμε κιόλας;» αναρωτήθηκε.

Συνέχισε δε λέγοντας: «Οι ηθοποιοί είναι και αυτοί άνθρωποι με αδυναμίες. Πάντα ήταν έτσι. Η δικαιοσύνη είναι εδώ και αν πρέπει να τιμωρηθεί θα τιμωρηθεί. Πόσο αθώοι είμαστε όλοι μας;». Η ίδια σημείωσε όπως αποκάλυψε ότι έχει μιλήσει τηλεφωνικά με τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Στην συνέχεια η κυρία Κωνσταντινίδου εξέφρασε την αντίθεσή της σε σχέση με την άτυπη απόφαση να αποσυρθούν από την τηλεόραση τηλεοπτικές δουλειές του Πέτρου Φιλιππίδη, αντιπαραθέτοντας την περίπτωση του Κέβιν Σπέισι και του σκανδάλου που είχε ξεσπάσει στο Χόλιγουντ.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024