Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το «Γ. Καραϊσκάκης» ανοίγει τις πόρτες του στην Super League 560 ημέρες μετά (pics&vid)

Το «Γ. Καραϊσκάκης» ανοίγει τις πόρτες του στην Super League 560 ημέρες μετά (pics&vid)

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται σήμερα μπροστά στον κόσμο του, 12/09 στις 20:30, τον Ατρόμητο, ενόψει της πρεμιέρας της Super League. Για την τελευταία φορά που οι ερυθρόλευκοι αγωνίστηκαν εντός συνόρων με παρουσία κόσμου πρέπει να γυρίσουμε 560 ημέρες πίσω.

Το «Γ. Καραϊσκάκης» ανοίγει τις πύλες του και είναι έτοιμο να υποδεχτεί τον κόσμο του Ολυμπιακού, για την πρεμιέρα της ομάδας κόντρα στον Ατρόμητο, σήμερα(12/09) στις 20:30.

Η τελευταία φορά που οι παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς αγωνίστηκαν με την παρουσία κόσμου σε αγώνα Super League ήταν 560 ημέρες πριν. Συγκεκριμένα, πρέπει να ταξιδέψουμε πίσω στην πρώτη μέρα του Μαρτίου του 2020, όταν ο Ολυμπιακός υποδέχτηκε τον Παναιτωλικό, στα πλαίσια της τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος, πριν την έναρξη των playoffs.

Οι ερυθρόλευκοι είχαν επικρατήσει εύκολα της ομάδας του Αγρινίου με 2-0, με γκολ των Μασούρα στο 60ο λεπτό και Μπουχαλάκη στο 90ο.

Η ατμόσφαιρα ήταν πανηγυρική, καθώς θυμίζουμε πως οι ερυθρόλευκοι έμπαιναν με διαφορά ασφαλείας στην διαδικασία των playoffs, και είχε ουσιαστικά κατακτήσει το πρωτάθλημα. Οι παίκτες, το προπονητικό επιτελείο και η διοίκηση ανυπομονούσαν να γιορτάσουν την κατάκτηση του πρωταθλήματος μπροστά στον κόσμο τους. Ο κορονοϊός όμως είχε άλλα σχέδια.

Η Ελλάδα θυμίζουμε τότε μετρούσε ήδη τα πρώτα της κρούσματα από την έξαρση της πανδημίας, με τον κόσμο να ανησυχεί ιδιαίτερα για την εξέλιξή της. Λίγες μέρες αργότερα, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωσε ολικό lockdown, με όλες τις αθλητικές δραστηριότητες να αναβάλλονται επ’ αόριστον.

Η επιστροφή στα γήπεδα ήρθε τρεις μήνες μετά, με την έναρξη των playoffs, με τα γήπεδα να ανοίγουν δίχως την παρουσία κόσμου. Ο Ολυμπιακός με συνοπτικές διαδικασίες «καθάρισε» το πρωτάθλημα της σεζόν 2019-2020, πανηγυρίζοντας την επιστροφή στους τίτλους έπειτα από 2 χρόνια.

Η έναρξη της σεζόν 2020-2021 δεν άλλαξε κάτι στον σχεδιασμό της κυβέρνησης όσον αφορά τον τρόπο λειτουργίας των αθλητικών δραστηριοτήτων. Η Super League ξεκίνησε πάλι με τα γήπεδα κλειστά, με τους ποδοσφαιριστές του Πέδρο Μαρτίνς να πανηγυρίζουν το 2ο σερί πρωτάθλημα της ομάδας, και πάλι δίχως την παρουσία κόσμου στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Τον ενθουσιασμό του για την επιστροφή του κόσμου σε εντός συνόρων αγώνα δεν μπόρεσε να κρύψει ο Πέδρο Μαρτίνς σε δηλώσεις του στο Match programme της αναμέτρησης Ολυμπιακός-Ατρόμητος.

«Ευτυχισμένος! Νιώθω τεράστια ανυπομονησία για να έρθει το παιχνίδι και η στιγμή που θα κατακτήσουμε τις ρουτίνες και θα παρουσιάσουμε ομάδα ποδοσφαιρικά παιχνίδια για όσους θα τα δουν. Είμαστε πολύ χαρούμενοι γιατί η ουσία των παιχνιδιών μας περνάει από τους φιλάθλους. Επομένως, νιώθω τεράστια ικανοποίηση και ελπίζω μετά από τη διακοπή λόγω της πανδημίας να ζήσουμε ξανά στο Καραϊσκάκη την αίσθηση που φέρνουν οι οπαδοί μας», ανέφερε ο Πορτογάλος τεχνικός.

Sports in

Έξαλλοι στη Μακάμπι: «Λέει ψέματα ο Αταμάν»

Πηγή της Μακάμπι απαντά σε όσα της προσάπτει ο Εργκίν Αταμάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024