Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Έσπασε» το… ρόδι με τεσσάρα η Τορίνο (4-0)

«Έσπασε» το… ρόδι με τεσσάρα η Τορίνο (4-0)

Με μία μεγάλη εμφάνιση, η Τορίνο διέλυσε με 4-0 τη Σαλερνιτάνα και έφτασε στην πρώτη νίκη της σεζόν. Διπλό μέσα στη Σπέτσια με… buzzer beater του Σάμαρτζιτς για την Ουντινέζε.

Με μία μεγάλη εμφάνιση, η Τορίνο διέλυσε με 4-0 τη Σαλερνιτάνα και έφτασε στην πρώτη νίκη της σεζόν. Διπλό μέσα στη Σπέτσια με… buzzer beater του Σάμαρτζιτς για την Ουντινέζε.

Τορίνο – Σαλερνιτάνα 4-0

Πρώτη νίκη στη σεζόν για την Τορίνο! Και με τι τρόπο… Η ομάδα του Τζούριτς φόρτσαρε στο δεύτερο ημίχρονο και δεν άφησε κανένα περιθώριο στη «νεοφώτιστη» Σαλερνιτάνα, επικρατώντας με το εμφατικό 4-0 για την 3η αγωνιστική της Serie A.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν με το πόδι πατημένο στο γκάζι, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι κρατούσαν το μηδέν με… νύχια και με δόνιτα, μέχρι τις καθυστερήσεις, όταν ο Σανάμπρια βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα και άνοιξε το σκορ, για το 1-0 της Τορίνο στο 45′.

Στο δεύτερο μέρος, η υπόθεση ήταν πιο εύκολη για την Τορίνο, καθώς εκμεταλλεύτηκε το γκολ της και με τα γκολ των Μπρέμερ, Πολέγκα και Λούκιτς έφτασε σε μία δίκαιη νίκη.

ΤΟΡΙΝΟ: Μιλίνκοβιτς Σάβιτς, Ροντρίγκες (62’ Μπουοντζιόρνο), Μπρέμερ, Ζίμα, Ανσάλντι (74’ Άινα), Σινγκό, Μαντραγκόρα, Λούκιτς, Λινέτι (74’ Πόμπεγκα), Πιάτσα (74’ Πρατ), Σανάμπρια (85’ Ρινκόν)

ΣΑΛΕΡΝΙΤΑΝΑ: Μπέλετς, Ρουτζέρι (46’ Ρανιέρι), Κουλιμπαλί (85’ Σκιαβόνε), Μπονατσόλι, Στράντμπεργκ, Γκιομπέρ (67’ Ριμπερί), Όμπι (57’ Λ.Κουλιμπαλί), Ντι Τάκιο, Κεχρίντα, Σίμι (56’ Ντζούριτς), Γκαλιόλο

Σπέτσια – Ουντινέζε 0-1

Απόδραση μέσα στη Σπέτσια για την Ουντινέζε! Με buzzer beater του Σάμαρτζιτς, η Ουντινέζε κατάφερε να φύγει με σπουδαίο διπλό, ανεβαίνοντας στην 3η θέση, με 7 βαθμούς και μόλις στο -2 από την κορυφή και τη Νάπολι.

Σε ένα μέτριο προς κακό παιχνίδι, ο Σάμαρντζιτς με σουτ από το ύψος της περιοχής, έδωσε το μεγάλο «τρίποντο» στην ομάδα του, κρατώντας παράλληλα και το αήττητο σε αυτές τις πρώτες τρεις αγωνιστικές.

ΣΠΕΤΣΙΑ: Ζουτ, Φερέρ, Χριστόφ, Νικολάου, Μπαζτόνι (86’ Ρέκα), Σάλα (70’ Μπουραμπιά), Ματζιόρε, Κοβαλένκο (62’ Αγούδελο), Κόλεϊ (62’ Βέρντε), Αντίστε, Γκιασί (86’ Σαλσίδο)

ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ: Σιλβέστρι, Μπεκιάο, Νάουτινκ, Σαμίρ, Αρσλάν (87’ Γιάγιαλο), Μολίνα (87’ Σόπι), Γουάλας (63’ Μακεντζό), Περέιρα, Λάρσεν, Πουσέτο (63’ Μπέτο), Ντεουλοφέου (81’ Σάμαρντζιτς)

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024