Ο παλμός της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης χτυπάει στο in.gr.

Σε ζωντανή σύνδεση με το περίπτερο του Οικονομικού Ταχυδρόμου στην ΔΕΘ παρακολουθήστε στο in.gr όλες τις εξελίξεις.

Συνεντεύξεις στελεχών της κυβέρνησης, επιχειρηματιών, φορέων και παραγόντων και αναλύσεις από τους έγκριτους δημοσιογράφους του ομίλου της Alter Ego.

Ανάλυση των εξαγγελιών του πρωθυπουργού και οι προσδοκίες για την «επόμενη μέρα».

Μείνετε συντονισμένοι.

Πρώτος καλεσμένος σήμερα ο Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Επενδύσεων και ΕΣΠΑ Δημήτρης Σκάλκος ο οποίος αναφέρθηκε στο νέο ΕΣΠΑ και το Ταμείο Ανάπτυξης. Στη συνέχεια ο Γρηγόρης Τάσιος, πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων ο οποίος αναφέρθηκε στην πορεία του τουρισμού στη χώρα μας.
Στο πάνελ βρέθηκε και ο Γενικός Γραμματέας του υπουργείου Μεταφορών, Γιάννης Ξιφαράς, ο οποίος μίλησε για τον στόλο των ΜΜΜ στη Θεσσαλονίκη. O δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Γιάννης Ζαμπούκης, παρουσίασε την νέα όψη της ακριτικής πόλης.
«Κινούμαστε πολύ καλύτερα στα έσοδα» δήλωσε η Σοφία Ζαχαράκη, Υφυπουργός Τουρισμού, μιλώντας στο περίπτερο του Οικονομικού Ταχυδρόμου στη ΔΕΘ. Για την καταβολή των συντάξεων και των αναδρομικών μίλησε ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Κωστής Χατζηδάκης.
Ο Γιώργος Kαρανίκας, πρόεδρος της ΕΣΕΕ, τόνισε πως είναι «μονόδρομος τα συνεργατικά σχήματα στις μικρομεσαίες» ενώ ζήτησε από την κυβέρνηση να προχωρήσει άμεσα σε κατάργηση του τέλους επιτηδεύματος.
Ο Χρίστος Νικολούδης, διευθύνων σύμβουλος Mantis Innovation και δημιουργός της πλατφόρμας Elevate Greece, και ο Γιάννης Κωστόπουλος, διευθύνων σύμβουλος της Sammy, βρέθηκαν στο περίπτερο του ΟΤ και μίλησαν για το οικοσύστημα των νεοφυών επιχειρήσεων στην Ελλάδα.

Ο Αθανάσιος Σαββάκης, πρόεδρος του Συνδέσμου Βιομηχανιών Ελλάδας σχολιάζοντας τις εξαγγελίες Μητσοτάκη, τόνισε πως «οι προτάσεις των φορέων του επιχειρηματικού κόσμου εισακούστηκαν» και υπήρξε «θετική ανταπόκριση της κυβέρνησης», ενώ αναφερόμενος στην αύξηση του ενεργειακού κόστους ζήτηση από την κυβέρνηση «μικροπαρεμβάσεις».

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο