Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ασταμάτητη Τσέλσι με σούπερ Λουκάκου (3-0)

Ασταμάτητη Τσέλσι με σούπερ Λουκάκου (3-0)

Είδε τον Ρονάλντο και… αγρίεψε ο Λουκάκου! Με τον Βέλγο killer να σκοράρει δύο γκολάρες στην επιστροφή του στο «Στάμφορντ Μπριτζ», η Τσέλσι επικράτησε με 3-0 της Άστον Βίλα και έπιασε στην κορυφή της Premier League τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. 

Με αυτόν τον Λουκάκου μπορεί να ονειρεύεται… κούπα! Την ημέρα που ο Κριστιάνο Ρονάλντο σκόραρε δύο φορές στο… δεύτερο ντεμπούτο του με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Βέλγος killer φρόντισε να στείλει το δικό του μήνυμα!

Και τι μήνυμα… Με δύο γκολάρες του Mr 115 εκατομμύρια, η Τσέλσι επικράτησε 3-0 της  Άστον Βίλα και έδειξε από νωρίς τις ορέξεις του απέναντι στον Πορτογάλο σούπερ σταρ, φτάνοντας τα τρία γκολ σε ισάριθμα παιχνίδια στη φετινή Premier League!

Φοβερός Κόβατσιτς με ένα γκολ και μία ασίστ. Έπιασε την ομάδα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ στην κορυφή και παρέμεινε αήττητη για τέταρτο παιχνίδι στο πρωτάθλημα το σύνολο του Τόμας Τούχελ.

Μόλις 15 λεπτά χρειάστηκαν στον Βέλγο για να βρει δίχτυα στην επανεμφάνιση του στο «Στάμφορντ Μπριτζ». Ο Ματέο Κόβατσιτς πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του, έβγαλε μία κάθετη από άλλον… πλανήτη, την οποία ο Λουκάκου εκμεταλλεύτηκε και αφού έκανε μαγική προσποίηση στον αντίπαλο αμυντικο, την έστειλε στα δίχτυα της Άστον Βίλα για το 1-0.

Η Βίλα ωστόσο δεν έμεινε άπραγη και άρχισε να πιέζει, βάζοντας τον Μεντί πολλές φορές να δράσει, με τους «μπλε» ωστόσο να κρατάνε το προβάδισμα μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα του πρώτου ημιχρόνου.

Με το… καλησπέρα του δευτέρου ημιχρόνου, η ομάδα του Τούχελ βρήκαν και δεύτερο γκολ. Σκόρερ αυτή τη φορά, ο δημιουργός του πρώτου τέρματος. Ο Κόβατσιτς διάβασε άψογα τη φάση και εκμεταλλεύτηκε το τραγικό λάθος του Μινγκς και με ένα άψογο τελείωμα έγραψε το 2-0 στο 49ο λεπτό.

Και εκεί που όλα έδειχναν πως οι δύο ομάδες είχαν συμβιβαστεί με το 2-0, εμφανίστηκε ο Λουκάκου για να… αλλάξει τα πλάνα, σκοράροντας ένα ακόμα τρομερό γκολ, διαμορφώνοντας έτσι το τελικό 3-0, με το οποίο η Τσέλσι έπιασε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην κορυφή με 10 βαθμούς.

ΤΣΕΛΣΙ: Μεντί, Τιάγκο Σίλβα, Αλόνσο, Ρίντιγκερ, Κόβατσιτς, Τσαλομπά, Χάντσον Οντόι (82’ Βέρνερ), Σαούλ (46’ Ζορζίνιο), Χάβερτς (64’ Αθπιλικουέτα), Ζιγές, Λουκάκου.

ΒΙΛΑ: Στιρ, Κας, Κονσά, Τουανζέμπε, Τάργκετ, ΜακΓκίν, Ντόουγκλας Λουίζ (79’ Νακαμπά), Ράμσεϊ (56’ Μπέιλι), Ινγκς (69’ Τραορέ), Γουότκινς.

Sports in

Ο Μπέος δίνει 15.000 εισιτήρια στο Πανθεσσαλικό – Θέλει περισσότερα ο Αλαφούζος

Ο Αχιλλέας Μπέος ανέφερε κατά την αποχώρησή του από την συνάντηση για τον τελικό του Κυπέλλου, ότι είναι θετικός -υπό προϋποθέσεις- για την παρουσία 15.000 φιλάθλων.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024