Σάλος έχει ξεσπάσει με τη σύλληψη γνωστού μοντέλου που συμμετείχε σε ριάλιτι και του συντρόφου της, οι οποίοι πιάστηκαν με 7,8 κιλά κοκαΐνης. Ο δικηγόρος του 32χρονου συντρόφου του μοντέλου μιλάει αποκλειστικά στο «Χαμογέλα και Πάλι!».

«Ο κατηγορούμενος έχει αναλάβει την ευθύνης για τη μεταφορά αυτής της ποσότητας. Η ιδιότητα του τοξικομανούς δεν σημαίνει ότι έχουμε ισχυρισμό ότι είναι για προσωπική χρήση. όταν εμπλέκεται κάποιος με ναρκωτικά, είναι πιο ευάλωτος, χάνει τον έλεγχό του, δημιουργείται χρέος και σε αυτά τα πλαίσια είναι δύσκολο να πει όχι, και ενεπλάκη σε μία υπόθεση που δεν θα έπρεπε να έχει εμπλακεί», είπε ο Σταύρος Γεωργόπουλος, δικηγόρος του 32χρονου.

Η ποσότητα αυτή δεν του ανήκει και δέχτηκε να κάνει μία μεταφορά. Ήταν μόνος του στο αυτοκίνητο, δήλωσε ο δικηγόρος του και πρόσθεσε ότι την παρέλαβε από κάπου αλλού, δεν την είχε προηγουμένως στην κατοχή του.

Ο κατηγορούμενος αρνείται ότι αντιστάθηκε και προσπάθησε να διαφύγει από τις αρχές, ενώ το Δελτίο Τύπου της Αστυνομίας υποστηρίζει το αντίθετο.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο