
ΔΕΘ – Η εντυπωσιακή επίδειξη από ΕΚΑΜίτες και ο σκύλος της ΕΛ.ΑΣ
Ο πρωθυπουργός παρακολούθησε την εντυπωσιακή επίδειξη από κοινού με τον νέο υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκο
Εντυπωσιακές εικόνες χάρισαν στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, αλλά και στους επισκέπτες της 85ης ΔΕΘ, τα στελέχη της ειδικής Κατασταλτικής Αντιτρομοκρατικής Μονάδας που… βούτηξαν στο κενό από την κορυφή του Πύργου του ΟΤΕ.
Ο πρωθυπουργός παρακολούθησε την εντυπωσιακή επίδειξη από κοινού με τον νέο υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκο.
Πέντε στελέχη, με τον κατάλληλο εξοπλισμό και σε άρτιο συντονισμό, καταρριχήθηκαν με ταχύτητα από μεγάλο ύψος, καθηλώνοντας τόσο τον πρωθυπουργό όσο και τον κόσμο που τους παρακολουθούσε.
Η επίδειξη από τον σκύλο της ΕΛ.ΑΣ
Στη συνέχεια, ο Κυριάκος Μητσοτάκης παρακολούθησε επίδειξη από τον ειδικό σκύλο της Ελληνικής Αστυνομίας και τον εκπαιδευτή του, υπακούοντας στις εντολές του.
Σε εκείνο το σημείο, ο πρωθυπουργός είπε με χιούμορ ότι «ο Πίνατ έχει ακόμη πολύ δουλειά», αναφερόμενος φυσικά στο αδέσποτο σκυλί που πήρε μαζί του στο Μέγαρο Μαξίμου.
- ΑΕΚ – Μπανταλόνα 72-67: Ξανά στο Final-4 του BCL η «Ένωση», άφησε εκτός την οικοδέσποινα
- ΕΕ: Σχέδιο για χαμηλότερους φόρους στο ρεύμα από ΑΠΕ και πυρηνική ενέργεια
- Η βαθμολογία στη Stoiximan GBL μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Άρη Betsson
- Netflix, podcast και, πλέον, Μπρόντγουεϊ – Οι Ομπάμα πατούν το σανίδι του θεάτρου
- Η εισβολή των bot: Οι άνθρωποι είμαστε πλέον μειοψηφία στο ίντερνετ
- Στον Ευαγγελισμό και πάλι ο Κυριάκος Μητσοτάκης για την κατάσταση της υγείας του Γιώργου Μυλωνάκη – Τι λέει ο γιατρός του


