Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακός – «Φεύγουν» με αυξημένους ρυθμούς διαρκείας και εισιτήρια με Ατρόμητο και Αντβέρπ

Ολυμπιακός – «Φεύγουν» με αυξημένους ρυθμούς διαρκείας και εισιτήρια με Ατρόμητο και Αντβέρπ

Οι οπαδοί του Ολυμπιακού είναι στο πλευρό της ομάδας, «εξαφανίζοντας» τα διαρκείας, αλλά και τα εισιτήρια για τις εντός έδρας αναμετρήσεις με Ατρόμητο και Αντβέρπ

Ο Ολυμπιακός κάνει πρεμιέρα στο πρωτάθλημα με τον Ατρόμητο την Κυριακή (20:30), ενώ την ερχόμενη Πέμπτη κοντράρονται στο Καραϊσκάκη με την Αντβέρπ στην πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Ο κόσμος των ερυθρόλευκων θέλει να βρίσκεται και πάλι στο πλευρό της αγαπημένης του ομάδας και για αυτό τον λόγο υπάρχει αυξημένη ζήτηση τόσο στα εισιτήρια διαρκείας, αλλά και στα εισιτήρια για τα δυο αυτά παιχνίδια.

Συγκεκριμένα, τα εκδοτήρια θα ανοίξουν το Σάββατο από την ΠΑΕ Ολυμπιακός, αλλά βάσει Νόμου, θα παραμείνουν κλειστά την Κυριακή την ημέρα του αγώνα με τους Περιστεριώτες, παρόλα αυτά τα εισιτήρια φεύγουν με αμείωτους ρυθμούς και για τα δυο επόμενα εντός έδρας παιχνίδια.

Ακόμα η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για τη νέα σεζόν συνεχίζεται με αμείωτους και αυξημένους ρυθμούς. Οι φίλοι του Ολυμπιακού σπεύδουν να κλείσουν μόνιμη θέση στο «Γ. Καραϊσκάκης», ενώ πλέον οι επίσημοι εντός έδρας αγώνες είναι προ των πυλών. Λόγω της μεγάλης ζήτησης, η διάθεση των διαρκείας θα συνεχιστεί και αύριο Σάββατο (11/9) από τα εκδοτήρια τα οποία θα είναι ανοιχτά από τις 10:00 έως τις 18:00.

Παράλληλα το Σάββατο (11/9) είναι η τελευταία ημέρα διάθεσης των εισιτήριων της πρεμιέρας του πρωταθλήματος με τον Ατρόμητο από τα εκδοτήρια, αφού την Κυριακή (12/9), ανήμερα του αγώνα, βάσει νόμου, δεν επιτρέπεται να ανοίξουν. Μεγάλη είναι η προπώληση των εισιτηρίων τόσο για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο, όσο και για αυτό με την Αντβέρπ, για το οποίο επίσης θα διατίθενται τα εισιτήρια το Σάββατο (11/9) από τα εκδοτήρια.

Αξίζει να σημειωθεί ωστόσο πως οι οπαδοί του Ολυμπιακού, θα πρέπει να γνωρίζουν ότι με την ισχύουσα κατάσταση, ανήμερα των αγώνων του πρωταθλήματος τα εκδοτήρια για την αγορά εισιτήριου δεν θα λειτουργούν και η διάθεσή τους θα γίνεται μόνο μέσω ίντερνετ.

Sports in

Ολυμπιακός – Φερεντσβάρος: Κρίσιμη «μάχη» στον Πειραιά, με «φόντο» το Final-4!

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την πανίσχυρη και αήττητη Φερεντσβάρος, την οποία υποδέχεται στο Παπαστράτειο κολυμβητήριο, για την κρίσιμη 4η αγωνιστική των προημιτελικών ομίλων του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024